Ahojte zeny,
chcem sa spytat,ci niektora z Vas ma alebo mala podobne problemy po vysadeni hormonov ako ja.Tabletky som brala cca 4 roky bez prestavky a povedala som si ze uz stacilo a vysadim ich.Pred vysadenim som citala o roznych rizikach,ktore po vysadeni mozu nastat,ale nebrala som to nejak vazne,ved na kazdeho to posobi inak.To som ale necakala,ake peklo nastane pre mna.
Prestala som brat tabletky v oktobri 2015(uz to je 10!!!!!mesiacov po vysadeni)Z mojich krasnych dlhych hustych vlasov pomaly nezostalo nic,s placom si umyvam hlavu a nechapem kam sa podeli.Skusam vsetko od prirodnych receptov po najdrahsie pripravky...nezabera nic a vlasy stale padaju..mam pocit,ze z nich za chvilu nic nezostane.Akne az tak moc nepozorujem aj ked je pravda ze mam nonstop nejaku vyrazku...to ale neriesim(kliez by to bol moj jediny problem)Pribrala som asi 4 kila(pocitovych 15)Som neskutocne naliata a spuchnuta,nevladzem,mam neskutocne navaly tepla,o kramoch ani nehovorim,na injekciach som kazdy mesiac varena pecena,kedze kramy mi same od seba nepriali ani nepamatam,mam strasne vykyvy nalad,dokonca som navstivila psychologa,lebo mi uplne hrabe asi uz aj z toho ako sa neustale pozorujem a trapim nad rym ako sa zle fyzicky citim.Neviem dokedy to bude trvat ale uz som zufala a moja neschopna gynekologicka mi povedala na zaklade krvnych testov do telefonu len: "nic tam nevidim,vsetko v poriadku".....ak mate nejaka podobne skusenosti a popripade rady ako sa z toho dostat a popasovat sa s tym...sem s nimi:(
Peklo po vysadeni HAK
už som si ich naštastie dala do kopy.. takže znovu ich mám do pol chrbta kučeravé, bo na tej foto som ich ešte aj vyžehlene mala a potom uz v takom stave ze sa mi uz ani nekučeraveli, celé zle..... zdrava strava, jem všetko čo pomaha vlasom, zinok, zmenila som prostredie koli práci pred 2 mes. zacali mi padat, hned som si kupila teda revalid zacala prvy mesiac ako je v pribalovom 2-2-2 tbl,.. a prešlo to...
teraz si davam uz len 1-0-1 stačí...
ja som obehala gyndu, endokrinologiu, kožne,..všetko OK...
tiez mi povedal gynekolog ze mam dobre vysledky hormony...
a kedze som zdravoťáčka a tie vysledky som aj videla bolo naozaj všetko v norme...neklamal,.. ale vlasy su velmi haklive na hormonalne zmeny, tiez zmeny v stravovaní, podnebie...
ja som dopadla takto....
nicolle nič z toho jej nepomoze... kedze problem su hormony... rarmo sa bude napchavat zinkom... osobna skusenost,... tiež som brala všetko možné, na vlasy si všetko možne davala nič nepomohlo,.. len nožnice... a vyše 25cm šlo dole...
ahoj, ja tiez planujem po lete vysadit tiez po 4 rokoch dufam ze mne to az taku sarapatu nespravi
ak ti nevadi "smrad" kup si Hennu, ak napis svoj mail a poradim ti viac stranok kde je fakt super, ja som to pouzivala asi 2 roky, vlasy som mala neskutocne pekne, poslem aj fotky ak chces.. neviem ci vies o co ide ale je toho vela popisane na nete, avsak po henne z DM by som nesiahla, ja som prestala s hennovanim kvoli smradu a zlozitemu nanasaniu, mne smrdeli vlasy stale ked som sa napr spotila vo fitku - des... ale kvalita vlasov za to stala.. a ked mas taky problem urcite to pomoze...
skus nejake vitaminy B komplex, Zinok..neviem co este by mohlo pomoct.. a hlavne VYMEN gynekologa.. toto vsetko nie je normalne a viem ze kazdy inak reaguje ale uz presla dost dlha doba na to aby si sa aspon trocha dala dokpy.. neboj bdue to ok hlavne to ries a nenechaj to tak.. choj k niekomu inemu a povedz vsetko ake mas problemy po vysadeni a tak :) drzim palce a hlavne daj vediet ako to dopadlo, ani neviem na co a ako sa mam pripravit...
taktiez si kup nejaky zensky caj a pocula som ze vitamin E pomaha pri mensturacnych veciach tak skus aj to ;)
esteze nie som zena a nemam picu :-)