Ahojte!
Po mesiaci brania HAK som ju vysadila (zobrala som 21 tabletiek) a na 7 dňovú prestávku sa mi menštruácia dostavila tak ako mala (3 deň) pohlavný styk som mala v posledný týždeň bránia tabletiek.Použili si me aj kondóm plus partner sa vo mne neurobil. Avšak dnes je už 28 deň od menštruácie a približne 33 deň od styku a stále nič.príznaky menštruácie som mala ale stále nič . Urobila som si iz dva testy obidva negatívne ale mňa stále chytá panika. Stresujem sa až tak že mi je zle...všade vidím tehotné ženy kočíky deti a ja len viac a viac panikarim... Je to ako nočná mora... Pohlavný styk som mala po dvoch rokoch a neskutočne bojím že napriek tabletkam a ochrane som v tom :(
vysadenie HAK meškanie menštruácie
Nie som na Slovensku takže som mu ani nič nemohla povedať. Naposledy keď som ju pred dvoma rokmi vysadila tak som nemala take problémy.
Taktiež ak nemám dôvod ju brať tak nebudem do seba tlačiť tabletky pre nič za nič.
a gynekolog ti na to čo povedal...? pretože o takých veciach je pekne ho informovať.... že ti mešká, že si sa rozhodla vysadiť hak..atd...
Ja som vysadila pred 4 rokmi a stále mám rozhádzane z toho svinstva hormony...takže tak...