Lekárska fakulta

1Miška

Nedá sa to všeobecne povedať, lebo závisí od toho, kto Ťa daný predmet učí a ako sa správate ako skupina k vyučujúcemu. Čítala som príspevky, kde sa nadávalo na anatómiu a popritom na anatómii sú fajn vyučujúci. Mnoho času budete tráviť v pitevni so staršími študentami, s ktorými sa budete stretávať aj mimo školy. Ja som s výnimkou 2 - 3 profesorov bola spokojná s vyučujúcimi, lebo sa snažili vyjsť v ústrety. Čo som bola pomenej spokojná, to bol ústav patofyziológie, klinika rádiodiagnostiky a psychiatrická klinika.

Štefánia

Tak zaujimal by ma vztah profesora k študentom , je to až také zle ako to každy popisuje? Alebo tiež sú to len famy ?
Ďakujem za reakciu :)

1Miška

Ahoj,
ja som tento rok promovala na LF UPJŠ, takže Ti viem napísať môj názor na túto fakultu. Ostatné 2 poznám iba z rozprávania bývalých spolužiakov, ale nikdy som tam nebola, takže by to boli skreslené informácie a to by Ťa zbytočne zmiatlo.
Ja som bola s našou fakultou maximálne spokojná, aj keď boli chvíle a to hlavne v prvých 2 ročníkoch, keď som to chcela vzdať. Určite boli niektoré predmety náročné ako napr. biofyzika v 1. ročníku, kde si na skúškach musela mať nielen šťastie, ale aj bohaté vedomosti, ale dalo sa to zvládnuť. UPJŠ má výborne prepracovaný systém výučby anatómie a na tej sa dalo hodne naučiť Myslím, že na každej jednej fakulte sú niektoré predmety náročnejšie, niektoré menej, ale v podstate si musíš prejsť všetkým. Neviem, čo by Ťa konkrétne zaujímalo, ale pýtaj sa.