Vysportovana postava- tvrde zenske krivky

Príspevok v téme: Vysportovana postava- tvrde zenske krivky
Leuska123

Ahojte, ked tak citam diskusie na viacerych forach, uz som popletena, co je viac estetickejsie, i ked kazdy ma svoj vkus a dolezite je, ako sa dany jedinec citi, ale chcela by som poznat vseobecnejsi nazor.. najkrajsie na zene su samozrejme harmonicke makke krivky, krv mlieko, presypacie hodiny atd., ale nie kazdej zene boli dane do vienka.. no a my chude sa s tym snazime daco robit..tak chcem sa spytat, co je lepsie, ked je zena stihla (nie vychudnuta) a cvici aby mala pevne tvary, ale nie nejake vyrazne krivky, napr. vyrazny zadok, co je teraz strasne moderne, vsade su tie brazilske zadky..alebo ked sa snazi nabrat krivky posilovanim, ale ten napr. ten zadok je tvrdy, mozno az taky muzsky, vacsie vytvarovanejsie stehna, prsia male, ale nie zase extrem.. nie je ideal ani tak ani tak, ale nic ine nam nezostava, tak co je lepsie? Aj tak je taka ci onaka baba skritizovana..Diky za odpoved..

Leuska123

Diky za nazory, i ked prejavit sa dali trosku menej vzplanute, ved neurazam nikoho, nechapem vzblkle reakcie, t.j. kafe po lobotomii tu mozes byt akurat tak ty, o com vypoveda tvoja reakcia, o taky nazor ani nestojim, radsej ani nepis na fore s takymi komentmi, to nema uroven, neviem, co si to vobec dovolujes.

hanuschka

kazdemu sa paci nieco ine. Ver mi že vždy sa nájde niekto kto bude ohovárať a kritiozovať. preto je najlepšie zariadiť sa podľa seba. Čo sa tebe páči :-)

kafe

ty si robíš prdel? Alebo si po lobotómii? Jednoducho si odpovedz - čo sa TEBE viac páči. Ako sa TY cítiš lepšie. To ti preboha druhí ľudia povedať nevedia, to jednoducho ty CÍTIŠ, ty to vieš.

Práve preto, že okolie ti skritizuje VŠETKO, je jedno či si tučná, chudá, s malou riťou.. proste VŽDY niekto bude pindať, že by si mala vyzerať inak, žiť inak, rodiť si mala už pred dvoma rokmi... Preto si máš ty nájsť, čo sa páči len a len tebe, v akej forme sa cítiš dobre, či opuchnutá kulturistka alebo vyšportovaná vychrtlina je fakt jedno. Ale žiť máš pre boha podľa seba, nie si zisťovať názory väčšiny a prispôsobovať sa im. To budeš najprv drieť, aby si mala svaly a potom zistíš, že ich musíš zhodiť, lebo svaly sú už pre väčšinu fuj fuj? Veď z toho zošalieš! Názory okolia sa proste menia a druhým ľuďom, okoliu sa nikdy nezavďačíš. Tak si ži podľa seba, tak aby si sa páčila v prvom rade TY SAMA SEBE, aby si ty bola spokojná s tým ako vyzeráš. Veď je to tvoje telo a slobodne si môžeš vybrať ako si ho, do istej miery, dotvaruješ.