Bolesti chrbtice

Príspevok v téme: Bolesti chrbtice
paťka123

Ahojte! Potrebovala by som poradiť lebo už som zúfalá :( . Mala som už aj predtým problémy,že sa mi točila hlava . U mojej obvodnej som bola tak často ako sa len dalo a potom ma poslala na vyšetrenia, EKG som mala dobre, ale ešte čakám na ECHO vyšetrenie a na vyšetrenie u neurologičky.Tak isto mi brali aj krv a tam som mala všetko dobre. Pred dvoma dňami ma začala boleť chrbtica. K tomu sa pridalo aj pichanie pri sdrci a aj bolesť pod prsiami a znova sa mi niekedy točí hlava. Neviem čo už mám ďalej robiť a ani s čoho to môžem mať , pretože bolesť nieje velká,ale je to dosť nepríjemné a dosť ma to aj obmedzuje pretože sa bojím aj niekde ísť aby sa mi niečo nestalo :(

paťka123

No tlak mám zatiaľ v poriadku síce sa stalo,že som mala aj nízky tlak mala som aj 103 na 60. Snažim sa piť čo najviac odvtedy čo mám takéto problémy a ďakujem za odpovede aspoň niekto mi poradí okrem lekárov, ktorí si už asi myslia, že si robím srandu.

Yinxiamo

Ahoj,

neboj sa, presla som si niecim podobnym, vsetko mam v poriadku. Jedine, zvykne sa mi zablokovat hrudna chrbtica (stres? monotonny pohyb? blbe topanky? neviem presne) a vtedy mi napriklad nepravidelne zacne bit strdce, trpnu mi ruky, picha a toci sa mi hlava. Objavuje sa to, ked chodim vela v zlych topankach, ale nie je to tak vzdy, takze som len vo faze pozorovania.
Pomaha mi ale spanok na tvrdom podklade, anatomicky vankus a cvicenie pilatesu mi hoooodne pomohlo. A este overball, ako pomocka, sedim na nej, beriem si ju do auta a pod.
Je to beh na dlhu trat, ale ked budes cvicit, dobre spat a pod. a prides na tvoju pricinu, kedy sa ti to deje, tak sa to urcite zlepsi. Ono chrbat vie narobit riadnu neplechu, ja som z toho mala aj panicke ataky. Drz sa.