Priatelov problém

Príspevok v téme: Priatelov problém
xxdenka

Ahojte.. Chcela by som sa vam s niecim zdoverit popripadne poprosit o radu..
Mam 19 rokov, priatel 22, spoznali sme sa asi ked som mala 16..
Ide o to, ze priatel ma odmalicka jeden problem.. Vie rozpravat, ale je mu zle rozumiet.. odvtedy ako sme sa spoznali, asi pol roka vkuse mi rozpraval aby som s nim nestracala cas, a pretrvava to az doteraz..
Vraj ze si najdem lepsieho, takeho ktoreho budu aj moji rodicia mat radi, pretoze urcite nechcu " debilka " ktory nevie rozpravat.. Stale mu vysvetlujem ze to namna nehra rolu, ani na mojich rodicov.. ze mi to nevadi, no on aj tak si to nechce priznat a nie raz tvrdil ze som s nim len zo sucitu..

snazim sa mu vysvetlit ze toto je ta posledna vec ktora by mi na nom vadila a ktora by bola dovod aby som s nim nemohla byt.. Je mi hrozne ked ho vidim ako sa kazdy den kvoli tomu trapi..
neviem co uz mam robit a chcem mu aspon nejak pomoct.. nech uz pochopi ze ho mam uprimne rada, ved predsa kolko sme spolu..

kkkjjjj

Ahoj,, ved nemas to az tak koplikovane, jednoducho ma nizke sebavedomie, a to predsa vies ako ho mozu zeny zvysovat, takze hura nanho...,,, pripadne hladaj na nete, ako muzom zvysit sebavedomie... ak ho naozaj chces,, so sebavedomim mu pomoc dokazes. Drzim prsty

lolinka

Posli ho k psychologicke nech mu trochu dohovori lebo toto je trapenie pre teba aj pre neho. A uplne zbytocne. Raz ho mas rada takeho aky je tak ma zbytocne komplexy a zbytocne aj tebe s tym stale pili usi.