Strach o sestru

Príspevok v téme: Strach o sestru
Alko

Ahoj... Mám 12 rokov a bol som na sestrinom NTB... Mala prihlásený FB a správy nové. Nechcene som sa začítal a boli tam rôzne sexuálne narážky po celom chate a jedna fotka... Vtedy som prestal čítať ale proste mám z toho problémy... Neviem sa s ňou bavit zhnusila sa mi. Viem ze je to normal ale no je mi to cudne

exwhyz

Môjho najlepšieho kamaráta sa toľko naohovaráli, že to ani nie je možné, pritom jeho predkovia mali modrú krv (zdedil napr. les). Keď sa rozprávam s ním a s tými, čo ho ohovárali, tak mi v porovnaní s ním prídu ako totálni magori na n-tú a ešte mi aj všetko povedia, čo hovorí samo za seba. Mať ich nudný život, tak to sa radšej obesím.
Je vraj taká kniha, ktorá sa volá: Dosť bylo koko.ú:-)

exwhyz

Ach, ach, kde sú tie časy, kedy bola povinná Latinčina a Francúzština, hra na hudobný nástroj, šerm, jazda na koni a gentlemanské dvorenie ženám.
-------------------------------------
Scheisskerle ohne Niveau...

ANGEL-DEMON

nepíše kolko má sestra rokov.... a vzhadom na vek je dost mozne ze niektoré veci ešte nechápe,.. a dalsia vec čo si to dovoluje druhým liezť do sukromia...?!

Iafmaker

Tak zo sestry bude k.rvicka :D necum jej do jej veci .. Teba to nema co zaujimat, neviem ci by tebe bolo prijemne keby sa ti niekto hrabe v tvojich veciach.. Ved ona to raz pochopi a tvrdo na to doplati;)