Ahoj... Mám 12 rokov a bol som na sestrinom NTB... Mala prihlásený FB a správy nové. Nechcene som sa začítal a boli tam rôzne sexuálne narážky po celom chate a jedna fotka... Vtedy som prestal čítať ale proste mám z toho problémy... Neviem sa s ňou bavit zhnusila sa mi. Viem ze je to normal ale no je mi to cudne
Strach o sestru
Môjho najlepšieho kamaráta sa toľko naohovaráli, že to ani nie je možné, pritom jeho predkovia mali modrú krv (zdedil napr. les). Keď sa rozprávam s ním a s tými, čo ho ohovárali, tak mi v porovnaní s ním prídu ako totálni magori na n-tú a ešte mi aj všetko povedia, čo hovorí samo za seba. Mať ich nudný život, tak to sa radšej obesím.
Je vraj taká kniha, ktorá sa volá: Dosť bylo koko.ú:-)
Ach, ach, kde sú tie časy, kedy bola povinná Latinčina a Francúzština, hra na hudobný nástroj, šerm, jazda na koni a gentlemanské dvorenie ženám.
-------------------------------------
Scheisskerle ohne Niveau...
nepíše kolko má sestra rokov.... a vzhadom na vek je dost mozne ze niektoré veci ešte nechápe,.. a dalsia vec čo si to dovoluje druhým liezť do sukromia...?!
Tak zo sestry bude k.rvicka :D necum jej do jej veci .. Teba to nema co zaujimat, neviem ci by tebe bolo prijemne keby sa ti niekto hrabe v tvojich veciach.. Ved ona to raz pochopi a tvrdo na to doplati;)