Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stredna zdravotnicka skola

Príspevok v téme: Stredna zdravotnicka skola
II.YYY

Chodil alebo chodi niekto z vas na strednu zdravotnicku skolu, zahradnicka 44 v Bratislave ? :D
V semtembri mám nastúpit.. len vcera som sa o nej dozvedela ze je to velmi zla skola, žiaci holduju drogam a prevladaju zakomplexovane ucitelky, nezvladajuce ucivo atd.. Ked som bola na prijimackach budova a triedy, chodby, nevyzerali zrovna najprijemnejsie xD ale to som nepripisovala k zlemu spravaniu ucitelov a ziakov.. lenze zacinam si domyslat ze ake prostredie take spravanie.. :DD ked si to tak spätne zoberiem ucitelka na prijimackach bola dost mrzutá, prisna a všímala si veľmi povrchné veci napriklad vlasy dievčat, make up, topanky.. (jedno dievca malo nižšie opätky a meškalo par min. kvoli autobusom.. a celé 2 hodiny tá ucitelka do nej rípala či ju nebolia nohy v tych topankach atď... dalsej sa vypytovala kolko dlho jej trval make up.. a taketo hovadiny ju zaujimali) mna sa nepytala nic pretoze ja som vždy šedá myška O:).. xDD ale prislo mi to dost divne, ja byť učitelkou taketo trapošiny vobec neriešeim... Vlastne nie som ucitelkou a aj tak ma to nezaujima kazdy nech si nosi čo chce.. :)
Vtedy som tomu velky doraz nedavala ved jedna ucitelka co jej to trosku prepina to ma nezabije tie 4 roky.. Ale tie veci co mi povedala jedna baba o tej skole ma dost zarazili a vobec sa tam tak netesim .. Preto by ma zaujimalo ci to tam tak naozaj chodi alebo niake skusenosti, klebety spojene s tou skolou by ma velmi potesili.. Nech sa pripravim psychicky aj fyzicky na dalsie 4-ročne peklo :DDDDD

Pravdadohuby1

Nuž na tejto skole som už tretí rok. Veľmi nepedagogický prístup, rozvrh hodín - za 1den 10 hodín niekedy dokonca aj 11 hodín.. Odporné spravanie, komplexy profesoriek..
Ak si toto niekto číta, kto má o túto školu zaujemem, nechoďte tam a vyhnite sa psychickemu tyraniu, ponižovaniu, zosmiešňovaniu a traume zo strednej školy.
Toto rozhodne NIEje ZDRAVOTNICKA škola, prístup a systém je na smiech a absolutne sa nestotožňuje s humanitarnym a slušnym správanim. Jediné z čoho mam radosť je telesná výchova, na ostatnych predmetoch mi je do plaču a nie len mne a ďalšim mnohym študentom, ktorý lutujú výber školy.

Skola...

Ahoj, na aky odbor ides nastupit? Suhlasim s komentom nizsie, je to slusna skola, uvidis ako ta tam budu este len drezurovat ;). A uciteliek je tam strasne vela, nemyslim ze su nejake zle ale to zavisi zase od teba aky pristup ucitelov k ziakom ti vyhovuje. Tak dufam ze sa ti bude skola pacit. Ono aj na prijimackach mozes vidiet kopu roznych ludi ale bude to zavisiet iba od tvojich buducich spoluziakov atd. Oni sa aj tak este zmenia.

1Kinga

Ahoj, maturovala som tejto škole v odbore farmaceutický laborant a to, čo Ti povedali, vôbec nie blízko pravdy. Ja som bola spokojná a keby som sa mala teraz rozhodnúť pre SŠ, tak by som sa znova rozhodla pre túto školu.