Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všetci muži sem (aj ženy)

Príspevok v téme: Všetci muži sem (aj ženy)
jakjddh

Ide o to, že robíte veľkú chybu, ked máte o nejakú ženu až prílišný záujem a stále jej vypisujete, voláte, kontaktujete ju, nedáte jej dýchať, ked sa den neozve, tak si najde 10 sprav a vyčitky, kde si bola, dokonca sa mi ten môj nápadník aj priznal, že má kamaráta policajta a že si chcel dať zistiť moje číslo, ale našiel len pevnú linku. -_- Predtým som uvažovala, že s ním aj pôjdem von, lebo je ku mne milý, ale momentálne zabil akúkoľvek moju príťažlivosť k nemu. Ja som v minulosti bola podobná, takže som sa poučila a už to nerobím, ked sa mi niekto páči, urputne to skrývam a ked tak, len občas dám niečo najavo. Skúšala som sa teraz neozvať viac dní, no tým viac jeho pokus o kontakt so mnou zintenzívnil. Je úplná pravda, že chceme len to, čo zdanlivo nemôžeme mať. A aj tak, ked už nás získate, staneme sa len nezaujímavým tovarom a idete loviť dalšie. Priznávam, že ma táto hra nebaví, ja si budem užívať života a slobody, 90% tých, čo majú vzťahy aj tak čakajú len väčšie starosti, zaťaté zuby a oči pre plač. Čauko.

naozajdospelý

Ja som sa na takýto nedostupný tovar vykašlal, našiel som si psychicky zrelú ženu, mám deti a som spokojný.

Trojlistkovy

To vobec nedava logiku. Mas to tak, ze ta bavi minat cas, energiu, peniaze napr.kupovat si tikety, ale ked konecne ziskas svoju vyhru, tak ju odmietnes, lebo teba bavi nedostupny tovar? :D tak to si mega debil teda. Ja som svoju lasku rok uhanal. Od zaciatku som vedel, ze chcem JU, nevzdal som sa a teraz, ked sme konecne spolu si to cennim neskutocne a svoj poklad nedam nikomu na svete. Spravam sa k nej, ako k pokladu. Ani si nechcem predstavit, ze by moj poklad mal mat iny chlap. Tym, ktorym ide, iba o potesenie z hry, tych lutujem. Vzdy sa budu iba hrat a nikdy nic neziskaju. A tak je to dobre. Poklady patria tym, ktori si ich vedia vazit a vedia sa o ne aj starat.

djdksk

Ty by si mu tu sancu nedala, ani keby tu hlupost neurobil. Nikdy by si mu sancu nedala, len zavadzate, hrate sa na nedobytne, alebo na dobitne, a pritom sancu aj tak nikdy nedate. A my sa ideme zblaznit kvoli vam, tak robime aj hluposti. Sam som sa nakonci spytal tej, po ktorej som siel velmi dlho, spytal som sa preco mi nikdy nedala sancu, tak povedala ze nad tym uvazovala, ale tak nedala a ani nemala dovod preco nie,, to len tak nakonci poviete, ze ste rozmyslali, a hladate potom hocijaku zamienku preco nie, aby ste hodili vinu na toho druheho, aby ste neboli vy tie zle...

Inak s tym zviskom co si pisala, skor suhlasim.

divocina1

konečne ženská čo si váži samú seba huraaaa :) konečne baba ktorá nieje ako tie tu na fóre pre ktorú je jej chlap stred vesmíru a môže ju aj biť, urážať proste stále sa ho bude držať.. máš pravdu dnešné vzťahy to je len trápenie,nevery,hádky... asi 1% vzťahov je ok