Ahojte, študujem na VŠ, pedagogickej, teraz pôjdem do druhého ročníka, ale asi chcem ísť odtiaľ preč. Netúžim po tej práci, výber VŠ bol na poslednú chvíľu. V škole som vždy bola síce dobrá žiačka, ale mám pocit, že na nič nemám talent. Akurát tak na pravopis a angličtinu. Ale čo z toho? Rozmýšľam, že si spravím nejaký kurz a pôjdem robiť to, čo ma naučia tam. Lenže aký kurz? Poradili by ste mi niečo prosím? Ja chcem robiť s ľudmi. A aj cestovať by bolo super (keby boli peniažky). Ďakujem za každú radu.
Mám 20 a stále neviem, aká práca by ma bavila
A čo tak robiť na istý čas dobrovoľníctvo v Afrike? Nebavilo by ťa to? www.youtube.com
a strednu skolu mas aku? v tom odbore sa zamestnat nevieš..?
to je jedno čo robiť, ponuk práce je dost... treba skusat nieco ta urcite oslovi,.. alebo po case zistíš,..že tak toto v ziadnom prípade.. a zistíš čo ccheš a pojdes si za tým... aj ja som svoje (skryte tuzby) zacala riesit teraz v 27,.. neriesila som, neuvedomovala som si čo chcem robit..aj ked som k tomu odjakživa inklinovala... momentálne uz na tom pracujem...
Tak si urob opatrovateľský kurz a chod do zahranicia ako opatrovateľka ci uz deti alebo starých ludi