sme taki obycajni slovenski manzelia - teda chudobni ...prosim chceli by sme sa po 20 rokoch manzelstva pozriet aspon do vysokych tatier tak na 3 dni
poradil by nam prosim niekto nejake lacne ubytovanie zo srdca dakujem
bulharko je teraz za celkom dobre ceny
Nerob z nas slovakov chudobnych, jasne?! Ved ked si chgudobny, nemusis to zhadzovat na krajinu v ktorej zijes, oki?!
na slovensku by som na dovcu nesla
zlavomat, zlava dna, alebo nejaky ultra last minute k moru :) ja som si uzila more s 600 e zlavou :D da sa, len treba pobehat :)
tak linky by sa nemali davat nikde
Chudoba niektore linky automaticky nepridavaju aby nebola reklama. Mne tiez kolko x nepridali link tak som to vzdy davala s medzerami vtedy to funguje. Takze nie si jedina kt odstranuju odkaz
Môžete skúsiť aj ubytovanie v súkromí.
vidite ake je toto forum , ked mi niekto poradi aj tak to hned administrator zmaze ....
chudakovi nikto nepomoze - vsetko je len o peniazoch , kolkokrat su tu ine adresy a nezmazu to
dakujem , ked mi radite teda prosim bez linkov
dakujem pekne
skus si popozerat na zlavovych portaloch, tam su dobre zlavy niekedy
a z čoho prosím ťa akože mali šetriť???
Najčítanejšie články
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka