Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

probiotika probiolact

SadP

Poradte - enzymi, Healthy Origins, to su rastlinne. Link dam na amazon, lebo iherb nejde.
www.amazon.com
Ale ber 180 capsulovu verziu, ta vyjde lepsie.

A k tomu Now Foods Bromelain, 2400GDU/g, 500mg capsule. Tiez najdes na iherbe.

Tie rastlinne sa mozu aj s jedlom, a travia potom uz v zaludku. Daju sa teda pouzit na zlepsenie travenia jedla.
Alebo sa beru nalacno, vtedy prejdu zaludkom do criev a cistia telo ako wobenzym. Su pomerne silne a sirokospektarlne, tak niekomu mozu sposobit alergiu, vtedy treba dohladat ine. Ale vsetky ostatne, ktore su podobne dobre, alebo lepsie, su uz drahsie, co si pamatam, tusim Life extension este robilo dobre.
V tych enzymatickych jednotkach sa treba trochu vyznat, bezne su ine enzymi, ktore su aj 5x slabsie, a su len o trochu lacnejsie. Skoda ze nemaju jednotnu mierku, ucinnost enzymov sa da vyjadrit viacernymi sposobmi, a niekedy je to horor preratavat a porovnavat.

Zo zivocisnych, tie sa robia z prasacieho pankreasu, ako aj wobeznym alebo pankreolan, som zatial nenasiel dobru nahradu za Solgar, tie boli velmi dobre. Urcite budu, ale ja zivocisne neberiem, kedze som vegetarian.

SadP

Komu by robilo problem tych 25 kmenov, este dobre probiotika su Pro-15. Od Hyperbiotics. Su trochu slabsie, maju 5 alebo 15 miliard CFU. Ale maju takisto postupne uvolnovanie, odolnost voci kyselinam, a aj specialnu technologiu, vdaka ktorej klesa ich pocet len velmi pomaly. Vola sa to LiveBac. Neviem uz presne cislo, ale je to nejako tak, ze este aj po roku a pol, je tam aspon 60% zivych. (mozno to bolo az 80% nechcem im krivdit, ale neviem to teraz dohladat). To je velmi dolezity udaj, lebo pri nezavislych testoch probiotik sa casto zistilo, ze uz po pol roku od datumu vyroby, tam nieje ani polovica zivych kultur. A dokonca boli aj take, ze tam uz skoro nic zive nebolo, takze platite za nic... za prazdne tobolky. Preto istotka je, ak je CFU uvedene v case expiracie, alebo to ma zarucenu technologiu na predlzenie zivotnosti.

Dohladajte ich na iherbe, cez iherb to ide aj na sk. Linku dam na amazon. Ale su aj na iherbe.

www.amazon.com

Maju aj silnejsiu verziu, enhanced, ktora ma 3x tolko kultur a je iba 2x drahsia. Na udrzovanie vsak staci aj 5 miliard CFU.

Innovixlabs vsak bohuzial na iherbe nieje.
Vacsinou ide cez amazon.co.uk alebo amazon.de, ale bohuzial pozeram, ze Innovixlabs niesu na tychto obchodoch. Cize vyzera to tak, ze na slovensko to nejde, co je skoda.... boli by to asi najvyhodnejsie probiotika za tu cenu. Nechapem, preco to nejde na sk...

orchidejka

dobre probiotika by mali mat menej kmenov a viac miliard zivotaschopnych bakterii, ja mam rada probiofix alebo biopron

Poradte

SadP ako si ich kupil? Nechcu mi ich poslat na sk. Prosim ta porad nam aj nejake dobre enzymy. Bojim sa to uz pisat do inej temy lebo ma tam hned zavalia zo vsetkych stran wobenzymom, uz sa mi vsetky chlpy stavaju z toho...

SadP

Takze probiotika patria k tym kvalitnejsim, maju aj zvysenu odolnost voci kyselinam. 5 kultur a 10 miliard kmenov je taky priemer. Nepisu vsak, ci maju aj odolnost voci skladovaniu, teda kolko kultur je zivych napriklad po 6 ci 12 mesiacoch skladovania.

Pri cene okolo 9 eur za mesiac, by som si priplatil o par eur navyse, priblizne na 11 eur za Innovixlabs, ktore obsahuju 25 roznych kultur, a tiez 10 miliard kmenov, ale v case expiracie, cize vacsinou viac, aj 15 miliard. Navyse, maju technologiu s postupnym uvolnovanim. Je ich ale trochu problem zohnat, kedze doplnky z amazonu sa nedaju objednat len tak, no do inych by som nesiel.