Ahojte, viete mi poradit? Pocitujem uz cca pol roka, ze som bez energie, unavena, zamracena, slaba nezavisle na tom, ci som spala dlho alebo kratko, spavam v nocci dobe, priemerne 7-8 hodin, budim sa unavena, v robote ledva chodim, ani sa neupravim rano, nechce sa mi. Vrobote sa mracim som slaba nemysli mi to dobre, mam len 26 rokov, je trapne sa stazovat na unavu bezdovodnu. Mam sice fyzicky naronejsiu robotu (12hodin na nohach) ale to by bolo v pohode nerbim kazdy den. Ked je vikdend, pre mna problem ist prechadzku po lese, lebo viem, ze zas budem vycerpana a cez volno si neoddychnem fyzicky a v praic je to potom uplne hrozne so mnou. Priatel je smutny lebo vecer uz nic, ja spadnem do postele a spim. Napadlo ma, i to nie je z nedostatku vitaminov nejakych, aj vlasy mi padaju, pred polrokom som bola dost v strese. Pribrala som aj odvted 4kg, ale u mna je to posledne rok normalne ze hudnem priberem (4kg +-)
A nohy, strasne ma bolia hodidla,taka unava, akokeby som hodila 20km kazdy den..nemate nejake skusenosti? stravou, vitaminami nejako dat sa dokopy?
unava
co tak si dat urobit vsetky vysetrenia? mozno nedostatok zeleza