Nemozem sa vzrusit

Príspevok v téme: Nemozem sa vzrusit
Rebeka164

Ahojte.

Mam taky problem. Prednedavnom som bola hospitalizovana na psychiatrii asi dva mesiace kvoli tazkym depresiam a zacala som uzivat AD. Medzitym som spoznala jedneho muza a chodime spolu par mesiacov, ja mam 22 rokov a este som panna ale uz sme samozrejme skusali ine veci teda okrem sexu. Skusali sme to iba pred kratkym casom a on bol uplne super, vasnivy, bozkaval ma po celom tele, nevynechal ani jednu cast mojho tela ktorej by sa nevenoval, proste uplne super, robil ma rukou, ustami ale ja som bola proste velmi malo vzrusena. Raz som sa spravila ked ma robil ustami a aj to ma drazdil uz velmi dlho a bol to dost slaby orgazmus, ze si ho ani nepamatam. A ja po tom strasne tuzim to vsetko naplno prezivat, tiez ho tuzim bozkavat po celom tele a hladit ale akonahle som s nim tak proste nejak nemozem. Ale ked nanho myslim tak sa mi doslova nahrnie vsetka krv tam dole a idem vybuchnut. Ale ako som sa este donedavna robievala sama tak uz ani to som nejak neprezivala a po prepusteni z nemocnice mi to uz neslo skoro vobec. Akoby vtedy ked som s nim akosi "vypnem" ale nie v tom dobrom slovazmysle, akoby napoli nevnimam a neuvedomujem si, ze som s nim a potom to vsetko tak slabo citim a predtym ako sa mame stretnut tak sa nanho tesim ale ked som s nim tak si to neviem uzit. Este musim spomenut, ze sa liecim na Sklerozu multiplex, cca pred 3 rokmi mi ju zistili. A prezivam casto dost uzkostlive stavy, chcem teraz najblizsie zajst za psychiatrom a porozpravat sa o tom vsetkom.

Tak dakujem za vase nazory, ak by ste vedeli pomoct lebo sa kvoli tomu trapim a priatelovi som o tomto hovorila, vsetko vie a pomaha mi, je mi oporou.

Rescue84

Skušali ste aj iné praktiky sexu je veľa možnosti čo BDSM nebo ine metody je toho vela možna by ste potrebovali lekciu škola sexu