alergia na prach

ANGEL-DEMON

paplon, vankuse, matrace.... tak maš alergiu na prach alebo na roztoče??? čo su dve rozdielne veci....???
Pri alergii na prach vyhodiť koberce! pretože ja som vzdy kychala pri vysavani... rodičia neboli schopni mi od narodenia ani izbu pre alergika zariadiť... a aspon lacne linoleum tam dat....
odkedy byvam sama, v byte nemam ziadny koberec, nemam problem... mať čo najmenej vecí, ziadne policky a sošky na nich, kde by sadal prach... no a zrazu pred rokom som šla k alergologičke a aj ona sa čudovala :-D alergia na prach mi zmyzla...
za to vdačim svojmu životnemu štýlu, zdrava strava.. lebo celkovo alergie sa mi zmiernili aj na pel...

Radorick

Pozdravujem vsetkych alergikov, ako aj ich blizkych ktori trpia s nimi. Prave predavam vysavac, ktory bol vyvinuty presne pre ludi s tymito problemami. Tym ze vsetok prach a vzduch ktory nasaje je filtrovany cez vodu a vodne kvapocky, zachyti z toho co alergika drazdi najviac ako je mozne. Alergiu zial nevylieci ale moze poskytnut ulavu. Nam velmi dobre sluzil aj ked az taku silnu alergiu nikto nemame (co je dovod preco ho nakoniec menime za klasicky vysavaci robot). Inzarat je tu:
-odkaz odstránený-

fiskus

Človek alergický na prach je v podstate alergický na biologické splodiny mikroorganizmov ako je napr. roztoč prachová, ktorá sa živý ľudským odpadom - odumretá pokožka, vlasy ...Tu nepomôžu žiadne antialergické madrace, prikrívky či vankúše. Treba zdredukovať potravu a tým sa zredukujú i škodcovia. Klasickým vreckovým vysávačom si ich len rozmnožíte a je jedno, či má filtrov päť alebo desať. Ja mám big power a už nemám alergiu.

Rebekyta

Skus si kupiť aj sprej na roztoče Paradust.Striekajú sa ním paplony,vankúše...v spálni.Ja mám 2.deti a veľmi im to pomáha.Mne tiež nakoľko som tiež alergická na roztoče.

maminka

marka,aj ja mam synceka ktory je alergicky na roztoce,ja som mu kupila(ako poradila doktorka/vankus aj paplon s vyplnou DUTE VLAKNO,amatrace bohuzial neviem aky treba,a obliecky by mali byt s polopriepustneho materialu.vela zdravia.