Nenávidím môj život

Príspevok v téme: Nenávidím môj život
Mystique

Zdravím,
takže, ani neviem, kde presne mám začať... Proste nenávidím sám seba.

Som mladý chalan, život mám ešte pred sebou, no bojím sa ho, pretože už teraz ho nenávidím.
Ľudia by to o mne nepovedali, snažím sa to zakrývať...

Som vychudnutý, samá kosť a koža, nešportujem, kondička nulová, som škaredý, tvár je samá vyrážka a jazva, mám krivé telo, rotované stavce, ľavá časť hrudníka je viac dopredu, je vypuklá..., pijem, drogujem (nie aktívne, len občas) a som závislí na počítači, na pc hrách. Mojími hrdinami sú fiktívne postavy z filmov, ktoré sa nikdy neuskutočnia, proste niesú reálne. Cítim sa byť sám. V noci nespávam. Nemám sa ani s kým porozprávať, lebo keď to poviem kamarátom či rodine, začnú múdrovať trapnosťami ale pri tom nevedia aké to je, lebo nezažívajú to čo ja. Mám chuť utiecť z domova, najradšej by som sa zabil, ale bojím sa smrti. Možno by som bol spokojný, keby ma zavreli niekam na psychiatriu a nehali ma osamote... Pardon za gramatiku ale píšem to 3:18 v noci a na mobile...Ak ste sa dočítali až sem, tak vám ďakujem. Ocením každú radu, či povzbudenie.

-Mystique

_meno

Ahojte Mystique

Aj keď to tak nevyzerá, ste na dobrej ceste.
Ak hľadáte radu, môžem Vám poskytnúť napríklad túto:

[tento stav poznate podľa toho, že nemate čas, citite sa zničený a všetko je zlé]
Vzdajte sa. Vzdajte sa toho že sa hráte hry. Toho že občas robíte zle. Toho, že chcete utiecť. Musíte sa vzdať všetkého, preto to je jeden z dôvodov, prečo bežíme z reality niekam, kam sa nikdy nedostaneme ... život prejde, ale náš cieľ je stále len vo vidinách.

[tento stav poznate podľa toho, že nič nechcete, ste v mieri, je vam ľuto že svet a život je taky, ako je ... ale napriek tomu citite, ze nejake veci ma zmysel vytvarať]
Je to stav dežavi, pretože fyzicky je všetko ako predtým, ale duchovne prichadza pokoj ... už to nie je 1000000 veci ktore su nanič a všetko treba opraviť a zničiť ... už je to len 10 veci na ktorých Vam zaleží a ktoré pomaly v ramci dna budujete.
Z tohto pokoja sa vrátite naspäť kde ste prestali, a budete pokračovať.

Z psychologicke pohľadu, potrebujete nechať mozog si oddýchnuť, lebo použivanim vytvara impendanciu (elektronicky odpor) - čim znefunkčnuje samému sebe fungovat. Myslienky sa len opakuju ... mozog na bera na intenzite, avšak na čoraz horšej kvalite.

Zo zdravotného pohľadu, potrebujete nechať telo oddýchnuť. Aby si oddychly všetky šlachy, svaly, aby prestalo byť v tele napätie a len sa rozplynulo.

Z duchovného pohľadu, potrebujete ísť naspäť k Bohu, aby ste nezbláznili z toho sveta (z mojej skúsenosti je lepšie za ním chodiť častejšie .. je zbytočne nenavidieť a čakať na smrť aby človek začal žiť ... lepšie je ísť za ním a vrátiť sa a normálne pokračovať, byť v súlade, vybudovať vzťahy).

Na záver možno pár poznámok: skráťte dobu odozvy: do jedného dňa musí všetko fungovať. Čo chcete, potrebujete mať výsledky do 1 dňa ... podľa toho, čo chcete budovať ... napríklad možno máte radi ... počítačové hry a veľmi radi sa ich hráte a prosto cítite ten prínos spoločnosti a deťom čo im dáva keď sa môžu zahrať spolu napríklad online karty, alebo stavať dáky hrad, polievať jablčné záhrady a hromadiť zásoby ....

Zajtra si napíšete námet na hru, a pokiaľ napríklad o 1 deň neprídu výsledky, treba zmeniť . Napríklad zistíte, že potrebujete vedieť programovať, ale že Vás nebaví programovať .. to zistíte po 1-2 dni - v tomto momente treba prestať sa snažiť, uvoľniť sa a nechať prísť novú možnosť - napríklad že spoznáte človeka ktorý rád programuje.

Čiže vždy je dôležité byť pripravení, a nebojovať až tak nasilu proti tomu čo sa deje, prísť, vyskúšať - nefunguje - je treba úplne nové ďalšie kroky ktoré tu ešte neboli. ale musia prísť hneď. Tie sny sa musia zrealizovať hneď. Prišli sme ich sem priniesť. Čo najskôr, čas je večný ale my sa pominieme.

Druhá poznámka je, že budete musieť začať veci robiť racionálne : čiže napríklad keď ráno vstávam do práce o 6tej, a končím o 3tej, tak že v tej práci sa mi podarí spraviť čo treba, získam za ňu financie. Hneď po práci máte možnosť pokračovať v budovaním svojich snov. Je dôležité myslieť, pretože to prináša nové cesty ..... pocity sú spätná väzba (napríklad každý chce byť v dobrej zdravotnej forme ... ale je ľahšie najskôr si dať za vedierko čokolády a potom ľutovať čo sme spravili (to je keď city ovládajú mozog) ... podobne nie je nič moc celý deň len drieť a makať na svojom tele (to je keď mozog prekrýva a potláča city). Všetko funguje správne tak, ako bolo navrhnuté, ako sa to vyvíja - len treba v tichosti vnímať ako to funguje a skúšať :)

(preto je taký problém sa vracať z extrémov (tí čo veľa pracujú nenávidia voľno ... tí čo stále oddychujú nenávidia prácu ... prosto problémy začnú byť vždy vtedy, keď začne byť skala["mať pravdu"] - vtedy život tečie, ale my sa nehýbeme ... je dôležité vnímať, že "pravda" je niečo, čo sa kvázy mení (keď som hladný, je pravda sa nejsť, keď som najedený, je pravda prestať jesť) ... Keď vnímame tú dynamiku, vnímame ten zmysel toho toku života).

Atd atd :)
Veľa šťastia a držím palce Mystique :)

zita 05

Sú v našom živote veci, ktoré sa zmeniť nedajú, ale ak nie si spokojný s tým, že piješ, droguješ a hráš na počítači, to sa veru zmeniť dá. Skús na začiatok obmedziť a prestať s jednou vecou, ktorú považuješ za nesprávnu a nahradiť ju napríklad vychádzkami, turistikou, čítaním... Držím Ti palce a dúfam, že sa ešte ozveš.

Salan 2

Je to jednoduche. Vsetko je iba na tebe. Pokial chces zmenit svoj zivot, tak to musis sptavit iba ty. Nepomozu ti depresie, alkohol, drogy .... tie ta len daju este viac dole. Ty si jedina osoba, ktora s tvojim zivotom moze nieco spravit. Nemozes cakat, ze to za teba spravi niekto iny.
Iba Ty to mozes zmenit.
A musis to naozaj chciet. Kasli na PC, na chlast ...... otoc svoj zivot hore nohami a zacni odznovu.
Ze to nejde ?
Ale ANO !!! Ide to. Iba to musis chciet.
Drzim ti palce. Si silny a zvladnes to.
Ver mi !!!