Ahojte, mam takú otázku - cca pred 2 týždňami som bola u kaderníčky vytvoriť účes. Mala som vlnité, ku koncu až kučeravé vlasy. Tie mi žehličkou natočila a dala kilo laku (resp. nejakého fixačného spreju), ako to pri účesoch býva, ak majú vydržať. Pred žehlením mi na vlasy nedala žiadny prípravok, ale neviem, akú žehličku používa, alebo tak... Už mi tam viac krát robila nejaký účes a bolo to v pohode. Ale teraz odvtedy sa mi vlasy vyrovnali a nie sú vlnité, ani kučeravé a neviem čo s tým :/ (myslím, že je to kvôli tej žehličke a laku). Neviete mi prosím poradiť? Vďaka
Zmena štruktúry vlasov
Keby som si žehlila vlasy pravidelne, ani mne by to neprišlo divné, ale takto? Navyše, ak rozmýšľam nad iným dôvodom tejto zmeny, nič ma nenapadá, pretože sa to stalo presne od toho účesu... :/ ach... asi sa s tým budem musieť zmieriť, aj keď ťažko :(.
olgicaolga bola by si veľmi milá, ak by si sa na to opýtala. Budem ti veľmi vďačná.
Ďakujem za príspevky
tak to mi je lutooo :_(((
tak toto som ozaj este nepocula ze by sa niekomu taketo nieco stalo.. skusim sa na to mojej kadernicky opytat
Tak kaderníčka povedala, že nevie čo s tým, že prečo sa to stalo. Ešte sa s tým nestretla.... Super :(
Ja ich mam tiez stale rovnejsie ked si ich zehlim, ale po jednom raze je to zvlastne. Mozno ti ich nejak moc ňou zničila..
skus sa na to kadernicky priamo opytat