Ahojte, v pondelok som bola vonku, trochu viac sme popili s takym chalanom ktoreho poznam iba z videnia, boli sme spolu do druheho dna, stalo sa to tri krat a vsetko to skoncilo vo mne :-/ vcera som mala dostat menzes, je tu niektora taka ktora otehotnela tesne pred tym? A to uz by som ani menzes nedostala tento co mam mat teraz? Poradte mi pls
Nechraneny sex
Missi2 na tvojom mieste kasle na to je velmi nepravdepodobne ze si v tom....
Ale tak to sa zhehlo vsetko tak rychlo. Ale uz som dostala menz.aj tak si mam kupit tu tabletku?
Test moze nieco ukazat az ked oplodnene vajicko dorazi do maternice a zahniezdi sa tam. To mas tak dva tyzdne po ovulacii.
Spermie dokazu prezit vo vajcovodoch az 5 dni, obvykle 2-3 dni. Spermie si dokazu to vajicko pockat. Teda moze sa stat, ze zena pocne az niekolko dni po styku.
Avsak ovulacia pocas menzesu je velmi vynimocna zalezitost.
Inak otehotniet sa da aj pri chranenom sexe, takze nemaj sex s niekym, koho by si nechcela mat za otca svojich deti...
no a ty už máš dieťa ?a ty si takto riskovala ? znova či zle chápem ?alebo ?
a to jak môžeš s neznámym chalanom mať sex trikrát po sebe a on bol mešuge, ked sa vystriekal do teba ?:O:O:Opreboha...no je tu reálna šnca otehotnieť, okamžite si vziať do lekárne kupiť escapelle!! stále je čas...!! a nestracaj cas na fore,možne je všetko, preboha a nabuduce tolko nechlastaj,ze nevieš,co robis
No mne sa to uz raz stalo ze som otehotnela na piaty den menzesu ale teraz som mala pred menzesom
akoze sanca ze si v tom je imho pod 5% takze zase nestresuj...
No ano bola to blbost, ale to mi ani nenapadlo ze to spravi
bola to najväčšia blbosť akú si mohla spraviť a môžeš počítať s tým že si v tom, ale pre istotu si skús spraviť test a už uvidíš aký ti výjde. Prečo ste nepoužili ochranu?
Missi2 teoreticky mozes ovulaovat aj pocas menstruacie...takze ano ak si nebrala nejaku antikoncepciu tak mozes byt v tom... mysli ale na to ze sanca ze si ju mala je dost nizka a aj keby tak sanca ze to bolo uspesne je asi 30% ... na isto ti to ale povie len gynekolog... inak vyspat sa s chalanom ktoreho poznas s videnia nieje zrovna zodpovedne nabuduce si daj viac pozor