Mám 26 a bol som dlhú dobu vo vzťahu, všetko fungovalo, vrátane sexu. Asi pred 3 mesiacmi sme sa rozišli a človek potom prechádza niekoľkými fázami (teda aspoň ja som prechádzal) - smútok z rozchodu a následne zisťovanie výhod single života. Teraz sa nachádzam v tej fáze, kde som zmierený s tým čo sa stalo, avšak začína mi chýbať sex ktorý som vo vzťahu mal pravidelne. Myslím si že nie je na tom nič divné, všetci to robia, všetkým sa to páči a určite veľa ľudí po rozchode pociťuje to isté.
Nikdy som totiž neriešil vzťah typu "kamaráti s výhodami", dokonca mi to ani nebolo úplne sympatické, no teraz mi to príde aj celkom reálne :). Vždy som o tom len počul, nemám v okolí nikoho kto by niečo také riešil. No v zásade som sa chcel poradiť, či je takýto vzťah reálny a či vlastne niečo takéto riešia aj dievčatá. Problém je v tom, že vďaka bývalej partnerke nemám žiadne kamarátky, takže neviem sa so žiadnou o tom porozprávať. Popravde hľadám také dievča, a tým nemyslím len ten tie "výhody", ale aj to "kamarátstvo". Zaujíma či existuje nejaký spôsob ako také dievča nájsť, prípadne nejaké miesto, reálne či virtuálne alebo čokoľvek iné.
Zakladám túto tému a otváram diskusiu. Možno ste si všimli že som priamy a otvorený človek ktorý si z týchto vecí nerobí srandu, takže budem rád za akékoľvek rozumné názory, postrehy, rady, čokoľvek :). Ďakujem.