Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka s výhodami

Príspevok v téme: Kamarátka s výhodami
TenKohoNetrebaMenovat

Mám 26 a bol som dlhú dobu vo vzťahu, všetko fungovalo, vrátane sexu. Asi pred 3 mesiacmi sme sa rozišli a človek potom prechádza niekoľkými fázami (teda aspoň ja som prechádzal) - smútok z rozchodu a následne zisťovanie výhod single života. Teraz sa nachádzam v tej fáze, kde som zmierený s tým čo sa stalo, avšak začína mi chýbať sex ktorý som vo vzťahu mal pravidelne. Myslím si že nie je na tom nič divné, všetci to robia, všetkým sa to páči a určite veľa ľudí po rozchode pociťuje to isté.

Nikdy som totiž neriešil vzťah typu "kamaráti s výhodami", dokonca mi to ani nebolo úplne sympatické, no teraz mi to príde aj celkom reálne :). Vždy som o tom len počul, nemám v okolí nikoho kto by niečo také riešil. No v zásade som sa chcel poradiť, či je takýto vzťah reálny a či vlastne niečo takéto riešia aj dievčatá. Problém je v tom, že vďaka bývalej partnerke nemám žiadne kamarátky, takže neviem sa so žiadnou o tom porozprávať. Popravde hľadám také dievča, a tým nemyslím len ten tie "výhody", ale aj to "kamarátstvo". Zaujíma či existuje nejaký spôsob ako také dievča nájsť, prípadne nejaké miesto, reálne či virtuálne alebo čokoľvek iné.

Zakladám túto tému a otváram diskusiu. Možno ste si všimli že som priamy a otvorený človek ktorý si z týchto vecí nerobí srandu, takže budem rád za akékoľvek rozumné názory, postrehy, rady, čokoľvek :). Ďakujem.

adr1a.

Zas YU8L ma v niecom pravdu)) Teraz akurat s priatelmi dovolenkujeme pri mori. No a mna uz z tych bab ide porazit. Jasne ze chodime jedavat do restik, ale zas aj tu chceme mat nieco normalne na jedenie. Aspon ja a chlapi :D a tie ich baby su naozaj krasne ako modelky Missky, kua ale ani jedna nevie varit. Ja fakt nechapem tie ich matere co ich doma vlastne naucili? Ja uz od 12-13r normalne jedla varievala. No a vsetky rad radom dietuju, laduju len ovocie zeleninu a tie polyster.chleby (takze sa tvaria ze ony ani nic okrem toho ine nejedavaju) ale ked uz navarim tak idu este aj na duple?? Takze to ich dietovanie je skor o tom, ze akoby mali nieco navarit tak radsej nezeru :D Su fakt krasne zeby ich aj sama onee))) ale do zivota uplne neprakticke a nanic. A to nie je ani o tom vareni. Ale aj ten bordel okolo nich. Ani riady sa im nechce umyvat ze ci umyvacka nie je? Tak na lodi :D ci v dakych apartmanoch hoteloch)) ax yo
Takze lenive hnile sebecke. Ale zas neviem ci si neuvedomuju ze navzdy nebudu miss....
A zas ani sa mi nezda, zeby aj toho sexu mali ti chlapi dostatok :D

dianna25

no a ked som založila prednedávnom tu tému o dnešných chlapoch tak by ma tu boli upálili :-D že aký sú.... samozrejme pre chlapa je to ideálny život bývať u matky ktorá navarí operie mať kamarátku ktorá dá zasexovať kedy sa jemu chce ale inak okrem sexu ho nebude otravovať.. to sú dnešný muži... :-D

YU8L

Je pravda, ze dnesne zeny su v podstate na dlhodoby vztah nevhodne.Je to dane tym, ze su vychovavane k lenivosti, sebeckosti a rodicia v nich vidia modelky, ktore nebudu musiet nic robit. V reálnom zivote potom nie su vhodne na nic, akurát mozno na ten obcasny sex. Je normalne, ze ako muz obcas potrebujes sex a urcite pre to nie je nevyhnutne, aby si sa dlhodobo viazal na nejaku otravnu zenu, len preto, ze chces mat s nou sex.Alebo jej za to platil neviem kolko. Casom urcite ziskas prax, ako ich dostat do postele a potom poslat kade lahsie.

kafe

"začína mi chýbať sex" - neboj, ono sa po dlhšom čase skľudníš a prežiješ aj bez sexu (resp. maximálne masturbácia). Takto mi to hovoril jeden chlap.

Vieš čo mne pripomína sex bez vzťahu? Je to ako chcieť mať pôžitok z jedla, stále si vychutnávať úžasné, chrumkavé, oku lahodiace dobroty, tak sa človek "nažere" a vyvráti to, aby mal prázdny žalúdok a mohol zase HNEĎ ládovať do seba jedlo a cítiť tie fantastické chute. Takto fungovali ľudia na hostinách v starovekom Grécku. Takže fungovať AJ TAKTO sa dá. Ale mne osobne to príde choré a ja si to skvelé jedlo (dobrý sex) vychutnám radšej inak. Aj hladovka (abstinencia) má svoje čaro a nejaký zmysel.

jajaja295

Zdielam názor s ostatnými ľuďmi. Keď chceš sex, tak si sexuj vo vzťahu. Ak nezavazny, tak choď do bordelu. Jaj ci tam by to nebolo nezáväzne zadara ze? Baby nie su handry na preťahovanie , keď ty to zrovna potrebujes a ani nerobia charitu ty prasa.

adr1a.

A este k teme) Zeny sa casom aj tak vo vacsine pripadov cez sex milovanie namotaju. Dufaju casom vo viac. Ze su vlastne priatelmi frajermi a snivaju o neviem com. A potom im zrazu raz akoze z cista jasna oznami akoby sa nechumelilo, sorry, zalubil som sa do inej a mam priatelku :D
Ja neviem naco su vam vlastne muzi. To vam vibratori venusine gulicky ai ai eroticke pomocky sposobia viac rozkose orgazmov pozitku nez muzi)) A muzi rovnako) Akurat mi prednedavnom znamy ukazoval ake pomocky si objednava on, uplne ako realne zeny, ako realne pohlavne organy az po analy.....
Aj tak ludstvo casom k tomu speje. Byt single a doma mat robotov pomocky ai

Filip TT

Je tu dosť tém, ktoré založili dievčatá, ktoré slúžili ako kamarátky na sex. To sú dievčatá, ktoré boli do toho chlapca zamilované a dúfali, že toto bude cesta ako ho získať ale on ich len využil .

Tebe sa asi ozve iný prípad, čo sú zúfalky, ktoré dúfajú, že takýmto spôsobom oklamú pocit samoty a prekonajú pocit odmietnutia, ktorý zažili. Robia to ženy po ťažkých rozchodoch nie kvôli sexu, ale kvôli týmto psychickým dôvodom.

Ak takú ženu budeš používať takým spôsobom, že zavoláš, prídeš a potom hneď odídeš, bude prežívať z toho po každé traumu a dôjde jej o čom to je.

Tak ale píšeš, že to nemá byť len o sexe, ale má to byť aj kamarátstvo. V takom prípade jej dáš určitú nádej, ktorá ale bude kruto zlomená v okamihu, keď jej oznámiš, že už ju nepotrebuješ, lebo si si našiel priateľku. Vtedy to svoje úbohé postavenie vo vzťahu pochopí v jednej chvíli a bude to pre ňu oveľa horšie ako rozchod po vzťahu.