Mohla by som spanielske musky uzit aj ked mam 15 rokov?Mam si dat mensiu davku ako je v navode? diki
Španielske mušky
Enterka teraz vážne, v 15 by si mala mať úplne iné záujmy, ako nakupovanie v sex schopoch.
Daniela191, z tohto uhla pohladu mas absolutnu pravdu. :)) Ale nie som zastancom sexu s rovnakym pohlavim, preto som sa snazil enterku trochu prehovorit.
To apolon: Aspoň kočka ušetrí na antikoncepcii a nemusí sa báť, že otehotnie, ha ha.
Joj, tak lesbicky sex? A uz si to skusala s chalanom? No nic, vyskusaj si lesbicky sex, ked Ta to taha, ale nejako sa mi to nepozdava. Najprv by si mala skusit normalneho partnera(ov) a az potom vymyslat s lesbickym sexom. Ked Ta pritahuje rovnake pohlavie, tak to je tak trochu porucha a vacsinou je to v psychike. Nejakym sposobom si presvedcena, ze baba Ti da viac nez hocijaky chalan. Premysli si to.
to je na podporu sexu... chcela by som to dat kamoske lebo by som chcla lesbicky sex
Pre boha , načo ti to je v takom veku???Čo ste vy mladí už načisto potratili rozum?
...ja by som stym nezacinala este....v tvojom veku...a preco mas o to taky zaujem?