Ahojte, mám 17 a mám aj kamarátky a kamarátov ale som vadná ked ma nebaví chodit v piatok večer von a ožierat sa ale radšej by som sla niekde si len tak sadnuť na kavu/čaj porozprávat sa alebo ist sa prejst ... samozrejme raz za čas je to ok vyraziť si ale proste ma taký štýl nebaví netaha ma to na párty byt kazdu noc s iným vraciat sa domov s cucflekmi ... už mam uplne pocit že som ostala na svete jediná čo to cíti rovnako ako ja
Som vadná?
pane boze uz zasa???
ini ludia su vadni nie ty :-)
prečo by si mala byť vadná? to je len taká doba že všetci chodia von ale je super že si iná a určite chlapca ktorého stretneš bude rád že má také dievča ako si ty
0večka myslím, že si ma vobec nepochopil/a ale nevadí :)
taki ako ty je tak odhadom 30% ludi... neviem ako ty ale ja poznam vela ludi ktory nejdu v piatok do krcmy na pifko...inak to hovorim kazdemu a opakujem sa ale ten tvoj anzor ze sa idu ozierat je uplne vedla... ak si ho podrzis tak buds mat problem sa spravne socializovat pretoze si v mensine a stavias si odpor k vecsine...
Určite nie si jediná :). Ja mám tiež podobný problém, radšej som v tichšom prostredí a milujem prechádzky a kávu. Myslím,že je to trochu dané introvertnou povahou... Keby si niekedy chcela, napíš mi mail a môžeme sa porozprávať. Tak či tak, prajem veľa šťastia a nezabudni, že v tom nie si sama.
Si super, fandim ti :)
casom ta to prejde neboj nic :D
je super že nás je viac :) lenže tu kde žijem sa nie je s kym normalne porozprávat o normalnych veciach a nie o tom aké ma tá baba hnusné obočie alebo ako to že títo dvaja spolu chodia ...