Dievca na zivot na dedine

Príspevok v téme: Dievca na zivot na dedine
zdradca

Mlady chalan 23r.rodinne zalozeny,pracujuci. Hladam dievca na vazny vztah. Konicky zvierata,zahrada,turistika,atak bezne.
To sa najde nejaka v dnesnej dobe,ktora by chcela zit na dedine. Preco ak sa zoznamim s kockou a zacne to byt vaznejsie,ak ma moznos ist zit na dedinu tak radsej vztah ukonci? A pritom som chalan s mesta,ktoreho uz omrzel mestsky zivot.

p.s. tuto temu otvaram,lebo chcem vediet,ci by sa vazne nejaka ozvala. Ved tolke z vas hladaju normalnych partnerov,a ked je,tak to ukoncite. Pekny den.

ANGEL-DEMON

mesačný ááno?? to vážne.. to by som chcela vidieť ako ideš na nakup prvym busom o 7 ráno a prideš nazad druhym o 15,..
pretože to su jedine 2 spoje ktore chodia..
a ked ti ochorie decko a nemas sa ako dostať zo zapadakova k lekarovi, nedajboh niečo vazne, uraz,.. no bud budes ku kazdej prkotine volat zachranku ako naši spoluobčania,.. alebo chodit po susedovcoch z domu do domu, kto ta zavezie, alebo taxi kde zaplatis minimalne 20 euro za jednosmernu cestu...
a tiež by som si kukla ako by si chodil do práce do mesta kazde rano tam bol na 6 a ako sa dostat domov vecer z práce...

klara343

Prikláňam sa k väčšinového názoru. Netreba tlačiť. Nevidím problém žitia na dedine pokiaľ je k dispozícii auto. Možno je chyba inde ako v tom ,že chceš žiť na dedine. Predsa len ak chcem zmenu ..sadnem do auta vyrazíme do mesta či do kina a pod..proste sa nejak kulturne spoločensky vyžiť.

Sama vediem strašne 'kočovnícky' život keďže študujem v BA ...stovky km idem domov do bytovky a aj tak mi je najlepsie ked na vikend odchádzam na chalupu ...pochopiteľne na dedinu.

Pokiaľ si silou od začiatku nezenies vo vzťahu myšlienku dediny...dievča ti neutečie..:)

zdradca

Dakujem Vam zatial za ohlasy.
Ak napisem,ze ten dom je moj,mam auto a pracujem,zacnu sa o mna zaujimat dievcata o ktore ja fakt nemam zaujem. Lebo mat v 23r.vlastny dom je hned pre niektore lukrativne. Ak sa najde dievca,co by bola ochotna byvat na dedine a zit v dome /riadnom dome,nie v nejakej rozpadnutej drevinici/,a budeme si ako sa vravi sudeny
pravdu jej prezradim.
Nie som zufaly,a budem hladat dalej. Ja verim ze sa taka najde.
Kocky hladate normalneho chalana do koca i do voza. Tak som tu, no kde ste vy?

moncisko

je naozaj pekne ze este aj takyto chalani existuju. Myslim ze aj dievcata este po tomto svete behaju ktore zaujima presne to co teba, len treba fakt mozno nejake zoznamky poriesit a tam skusit napisat

zdenka6

veľa šťastia pri hľadaní ale v dnešnej dobe to budeš mať naozaj náročné lebo pre dievčatá je úplne niečo iné dôležitejšie

ANGEL-DEMON

to je pekné... :-) skusal si na zoznamku si dat inzerat...?
alebo netlac na pilu,..ved mas iba 23... nepises ci uz mas ten dom v ktorom chces na dedine byvat....