Hľadám kamarátov

Príspevok v téme: Hľadám kamarátov
_Carrie_

Ahojte :) názov tejto témt znie mierne vtipne ale je to tak. Moje meno je Briana mám 14 rokov a žijem v Bratislave. Mám taký ,,väčší" problém. Nemám kamarátov, teda nikto na mňa nemá čas doslova. Skúšala som všetko naozaj všetko zoznámenie cez internet, prihovorenie sa neznámym na ulici. Prečítala som si veľa stránok na internete, kde boli ľudia s takým problémom ako ja. Ak niektorým príde táto téma zbytočná vpohode to odkliknite a chodte ďalej. Ja len zaujíma ma kto je z okolia Ba, nikoho nenútim len sa chcem zoznámiť a novými ľudmi :) ak má niekto záujem kľudne mi napíšte nejaký kontakt na vás :)

_Carrie_

Chcela by som sa všetkým poďakovať. Za vaše rady a pod. Určite skúsim nejaký šport alebo krúžok. A určite si nájdem nejakých kamarátov aj,keď to asi potrvá.

sfghdf

Aha, 8 rocne gymnazium,, takze velka zmena sa tak skoro konat nebude,, mas 14, teraz niekedy zacnu za tebou behat chalani, to sa nudit nebudes,, postupne najdes to co chces,, jedna sa ti sem uz ozvala, tak mozno mas problem uz zazehnany :)

pytu

No suhlasim ze tu chodia skor starsi ludia, a tiez s tym ze na strednej sa vela veci zmeni :). To ze nemas kamaratky, je urcite sposobene tym ze na teba nemaju cas? Lebo tym padom je mozno lepsie najst si ine kamaratky ktore by cas mali. Ak som spravne pochopil tak kamaratky mas len "kaslu" na teba. Skus sa mozno v triede zacat bavit s takymi dievcatami ktore su mozno podobne tvojej povahe, mozno tie sucasne su ine ako ty a nerozumiete si.

honeydragon

Ahoj, ak by si mala záujem, kľudne mi niečo sebe napíš. Ja sa vždy poteším novým kamarátom, tiež ich veľmi veľa nemám a ty vyzeráš super(podľa toho, čo som vydedukovala z 5 viet). Tak do toho! Len ťa varujem,som tak trochu introvert. Môj mail: honeymeed@gmail.com

_Carrie_

sfghdf vieš, ja som na gymnáziu takže je to ťažšie. Viem, že ľudia hľadajú vždy zámienku ,, určite niekoho ma" spolužiačky maximálne, keď niečo potrebuju nezaujímam ich.

sfghdf

Ahoj, tu asi chodia skor starsi ludia od teba, sem asi tazko najdes vhodneho kamosa/kamosku,,, ako to ze nikoho takeho nemas? ved nejaka kamoska v triede a tak, tam si predsa kazdy najde kamosov,, zakladna, coskoro budes na strednej, kazdy tam bude jak vyorana mys, tam si kamosov najdes hned ;)