Mam podozrenie

Príspevok v téme: Mam podozrenie
Laura 23

Moze si niekto s niekym pisat na FB ak niesu priatelia ?
Myslim tak ze ti dvaja si pisu ale niesu navzajom priatelia.
Mam podozrenie ze frajer si pise s jednou ale medzi priatelmi ju nema.
Vidim ako sa k nej sprava v poslednej dobe. Casto o nej rozprava a spomina ju.
Nieco tam je viac.
Je mozne si s niekym pisat ak ho nemam medzi priatelmi?

Laura 23

Ferihitka takze niesom sama co ma podozrenie.
Je to aj u teba tak ze aka tema sa berie vzdy spomenie nejak s temou aj tu babu?
Ze ak sa nieco riesi zase ju spomenie?
Ide ona okolo a robi narazky nanu?
Nieco jej spadne alebo sa nepodari a uz to zacne komentovat ohladom nej?
Ked ide okolo musi dat nejaku poznamku aby ju zaujal?
Je to tak lebo u mna je.
Ako to budes riesit?

Laura 23

Ferihitka takze niesom sama co ma podozrenie.
Je to aj u teba tak ze aka tema sa berie vzdy spomenie nejak s temou aj tu babu?
Ze ak sa nieco riesi zase ju spomenie?
Ide ona okolo a robi narazky nanu?
Nieco jej spadne alebo sa nepodari a uz to zacne komentovat ohladom nej?
Ked ide okolo musi dat nejaku poznamku aby ju zaujal?
Je to tak lebo u mna je.
Ako to budes riesit?

vyrezaný jazyk

to ide aj cez messenger takto pisáť keď nemám niekoho medzi priateľmi? Nejde to podľa mňa len cez NTB to ide. Ja som to neskúšal ale nedá sa to asi myslím. Alebo sa mýlim?
Cez messenger je to komplikovanejšie né?

Bandolera

Vidis, da sa to. Takze kludne jej mozes napisat aj ty :-)))... Mne sa raz stalo, ze ked som bola s byvalim, tak MNE napisal frajer, jednej (pre mna) cudzej baby, nech ten MOJ da tej JEHO pokoj lebo ho dolame :-D ... Ked som to dala vtedy este mojmu frajerovi precitat, tak samozrejme zatlkal, ze o nic nejde a bla bla... ok, ja som bola taka sprosta, ze som to nejak neriesila (neni som ziarliva).... Kto vie s kolkymi si este takto vypisoval.. . Ked si na toto tak spominam, s dobrym kktom som chodila, uz by som ho nechcela, ani keby bol posledny chlap na svete...

ferihitka

samozrejme,ze to ide..pisem si tak s mnohymi ludmi...pise si istotne s nou..je jedno,ci si v kamosoch s niekym.

ale inak,toto zaujimave,riešim aj ja teraz momentalne riešim zze -moj frajer tiez začal meno jednej babeny spomínať veeeelmi casto a casto ju sklonuje.-je to frajerka jeho brata ..a uz zacinam mat toho pokrk poriadne..zjavne s amu extremne paci.a este ked vylsovuje jej meno, takkkkkk že "klarika",tak ja mam dost..asi by som zabila, zdrobeninami este aj..presne to iste riešim...