Ahojte, boli ste niekto s dusou v nemocnici v niektorom z tychto zariadeni? Myslim s lahsou formou choroby. Kde ste boli a kolko ste tam boli? Ake to tam bolo, ak by ste to mohli popisat, ci sa to dalo vydrzat a ake lieky vam davali, ci aj injekcie..Myslim na depresie a uzkosti. Dakujem pekne :)
Velke Zaluzie alebo Pezinok
Exwhyz, mal by si odpovedat k veci ;-)
Zakladatelke temy: mas prilis velke uzkosti a depresie? Neda sa to vydrzat bez toho aby si musela ist do psych.liecebne?
A odkážte tej kočke, nech už naberie odvahu a nech ich už konečne vy.ebe. Už sa na to FU.KED nedá pozerať.
Ďakujem, že som si mohol povedať svoj názor. Gute Nacht, ale keď príde ráno, tak už si treba povedať: Guten Morgen, Grossmutter.
Erare humanum est.
www.youtube.com
P.S. A čo sa týka politiky. Som spokojný. Však už ani neviem, čo sa u nás doma deje, keď mám pravdu povedať.
A ešte jeden zakódovaný odkaz: musí byť tak ako je, všetko bude, tak už len vydržte. Divné, že to ešte nikomu nedošlo:-) Isto viete, o čom hovorím...
Nevyjadril som sa síce jasne, ale isto zrozumiteľne:-)
Chuck Norris sa dal na strmhlavé skákanie (skydiving), vyskočil z lietadla, ale padák sa mu neotvoril, prvýkrát v živote sa tak napálil, že ho išiel na druhý deň reklamovať.
Chuck Norris bol v show Koleso Šťastia, mal šťastie, lebo si mohol tým kolesom zatočiť ako prvý. Prvých 45 minút tej show pozostávalo len z toho, že ľudia čakali, kedy sa to koleso prestane točiť.
Raz zastavili policajti Chucka Norrisa. Policajti mali šťastie, lebo mohli odísť len s napomenutím:-)
Chuck N. zdolal Mount Everest za 15 minút, z toho 14 minút staval pod kopcom snehuliaka.
Chuck N. sa išiel pred mesiacom previezť po Francúzsku na svojom bicykli. Omylom vyhral Tour de France:-)
Sa rozhoduješ medzi tým, či si kúpiť veľké žalúzie alebo či pôjdeš na liečenie do Pezinku? Ja som ešte nikdy neriešil takú dilemu.
Ja mám prozaickejšie problémy. Kúpil som si dnes kriedu proti hmyzu, lebo mám doma švába a behá po kuchyni, kade tade jak strela.
Keď som ju rozbalil a pokreslil som s ňou okolo koša a po prahu, tak som išiel na wecko, potom som na ňu zabudol, išiel som do svojej izby a viete, čo bolo napísané na dverách mojej izby TOU KRIEDOU???
Citujem: "ta čo ty kár???"
www.youtube.com
Having few screws in your head loose, it´s ok:-)