Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V ustach sa mi spravila tzv.zaba

Príspevok v téme: V ustach sa mi spravila tzv.zaba
marselitta

V ustach sa mi spravila tzv.zaba, to je ta infekcia biela bodka a okolo zapalene,velmi to boli a bezne si na to davam ak sa mi to raz za cas vyhodi bukosan alebo herbadent, to su vodicky ktore aplikujem priamo na miesto a o 2 dni mam pokoj no teraz som v zahranici dlhodobo a tu nic podobne nemaju, v jednom obchode som zohnala nejaky polsky gel no ten sa mi zda slabucky a nevidim ziadny vysledok a pritom ho pouzivam uz niekolko dni.
Ma s tym niekto skusenosti, co by mohlo byt ak by sa to dalej rozsirovalo??????

agina

Ja na afty pouzivam tu fialovu vodicku. Ked prides do lekarne a vypytas si nieco na afty, daju ti prave nieco drahe, ale pytaj si fialovu vodicku.Mas sice z toho fialove usta, ale nie nadlho, neboj.

RNG

zriedeny peroxid, roztok GSE(15-30 kvapiek na 1/2 litra vody, zinok(zinc gluconate), vygoogluj si to( nadherny novotvar) pod slovami doplnky, zinc gluconate, alebo GSE a citricidal

monka

To,comu hovoris zaba su afty a ja ich mam kazdy treti tyzden tak viem,o com hovoris aka je to bolest.Ja som tiez v zahranici a v drogerii som si kupila Corsodyl roztok a je vazne super.Skus sa po nom poobzerat.Pouzivala som ho aj doma.Urcite ho zozenies.Drzim palce.