V ustach sa mi spravila tzv.zaba, to je ta infekcia biela bodka a okolo zapalene,velmi to boli a bezne si na to davam ak sa mi to raz za cas vyhodi bukosan alebo herbadent, to su vodicky ktore aplikujem priamo na miesto a o 2 dni mam pokoj no teraz som v zahranici dlhodobo a tu nic podobne nemaju, v jednom obchode som zohnala nejaky polsky gel no ten sa mi zda slabucky a nevidim ziadny vysledok a pritom ho pouzivam uz niekolko dni.
Ma s tym niekto skusenosti, co by mohlo byt ak by sa to dalej rozsirovalo??????
V ustach sa mi spravila tzv.zaba
Ja na afty pouzivam tu fialovu vodicku. Ked prides do lekarne a vypytas si nieco na afty, daju ti prave nieco drahe, ale pytaj si fialovu vodicku.Mas sice z toho fialove usta, ale nie nadlho, neboj.
Bukosan je liehová bylinná tinktura
www.ordinace.cz
Mne sa ešte lepšie osvedčil Florsalmin.
Je to tiež tinktura ale zo šalvie.
www.ordinace.cz
zriedeny peroxid, roztok GSE(15-30 kvapiek na 1/2 litra vody, zinok(zinc gluconate), vygoogluj si to( nadherny novotvar) pod slovami doplnky, zinc gluconate, alebo GSE a citricidal
panika a ethel napsiali vsetko niet co dodat
aj zinok...
len som to nekukla dobre..a este je aj v zahranici a su to zrejme afty. Cize B vitamin + dezinfikovat
genciánku ešte dostať....len jednu nevýhodu má,že máš fialové ústa.
(neprecitala som si to cele...tak teraz neviem, ci ten gencian nie je Manganistan draselny)
gencian -neviem, ci to este existuje (fialova vodicka z lekarne)