Citymanicia

Príspevok v téme: Citymanicia
Pineapple

Ahojte mam 20 rokov.V 15rokovch som sa velmi zalubila do chlapca on mal.17.Prva laska velmi silna,rozisli sme sa lebo som nevedela co citim potom sme sa.zase dali dokopy.Boli sme spolu dokopy iba pol roka.No preslo 5 rokov on mal vztahy ja tiez za tych 5rokov sme sa stale stretli raz za cas bozkavali opili potom sa dlho nevideli.Mame na seba slabost obidvaja.Posledny polrok sme spolu zacali spavat a stretavat sa avsak brali sme spolu velakrat extazu ked sme boli spolu.Boli to tie najkrajsie chvile v mojom zivote ked som bola.s.nim aj bez drog.Nie sme drogovo zavisli vopred to tu osiem aby ste ma neodsudzovali.Som pri nom ten najstastnejsi clovek na svete.Ma priatelku uz dva roky vzajomne sa podvadzaju.ona o mne ale nevie.Som z nas dvoch ta citlivejsia no nesmiem mu dat najavo ako velmi ho milujem viem ze by utiekol a dva roky by sme sa nevideli.Viem ze ma ma.rad vela.krat mi to povedal viem ako sa na mna diva.No nici ma to zvnutra velmi a sposobuje tazke depresie.Mam panicku poruchu taktiez mam problemy s jedlom vyzera to na zacinajucu bulimiu ma velmi chudu priatelku a ja mam pocit ze nie som dost dobra nechcem znova zacat brat antidepresiva.Tieto chvile a par dni ked sa raz za mesisc stretneme mi davaju zivot ale este viac beru.Mam pocit ze to nikdy neskonci.velmi ma to psyhicky nici aj tie city ale neviem s tym skoncit mam ho prilis rada.Neviem co chcem od vas pocut.Asi si sa len potrebujem vyrozpravat.vsetky tie veci co mi vravel,viem ze ma ma rad vela krat plakal kvoli mne ...ale asi nie sme obidvaja pre seba na vztah stvoreni nrviem si to vysvetlit.

Pineapple

Je,ale tie depresie niekedy a ta tma co ma zasiahne:( potom si povzliekam prejdu ti myslienky a zase sa vratia niekedy nemaju ani rscionalny dovod preco ich mam

Inkognito ^_^

Ahoj. Ak je to všetko pravda mala by si ho nechať ísť a začať odznova. Bude to ťažké, ale ono to prejde. :)

Pineapple

Je tu niekto ?je mi hrozne nic som nebrala ...len mi nic nedava zmysel nemam sa z coho tesit.toto pretrvava uz tak dlho.zase mi zacina byt vsetko ukradnute.Nevidim dovod mojej existnecie na tejto zemi.

bagration

toto je uplne vymyslena tema a ak nahodou nie, tak tvoj styl "zivota" je expresna skratka do hrobu. Uzivas extazu a ozieras sa, ked trpis panickou poruchou?