Posilnenie imunity, pľúcne chlamýdie, šport

Príspevok v téme: Posilnenie imunity, pľúcne chlamýdie, šport
Sabina.6

Dobrý deň
Športujem (aktívne beh + crossfit) a dlhodobo cca dva roky mám problémy so zápalmi šliach, okostice a podobne, vždy sú to len časti tela od kolena nižšie. Liečenie trvá dlho, naposledy trvalo pol roka kým som mohla znova začať športovať, bola som u ortopéda, neurológa, imunológa, fyzioterapeuta, avšak klasická liečba nezabrala (elektroliečba...) a nebolo potvrdené nič vážne, jednoducho som si mala dať prestávku. S behom pravdepodobne problém nebude, nakoľko som bola pod dohľadom trénera a vraj behám technicky dobre. Pred rokom a pol mi boli zistené pľúcne chlamýdie, hospitalizácia v nemocnici, niekoľko kôl antibiotík z ktorých ani jedny nezabrali... Potom som sa dostala k výrobku "chlamydil" a to mi po niekoľkých mesiacoch zabralo a spolu s chlamýdiami nachvíľu odišli aj bolesti nôh. Avšak potom som začala mať znovu problémy a hodnoty chlamýdií sa znovu zvýšili a vrátili sa aj zápaly v nohách. Tak by som potrebovala radu ako sa nadobro zbaviť chlamýdií a takisto aj zápalov v tele, všetko čo vám napadne ohľadom stravy či celkovo životného štýlu, doplnkov stravy... Viem že chlamydil časom znovu pomôže ale chcem tú liečbu čo najviac podporiť aby ma to už tak neobmedzovalo. Takisto by som rada nasadila aj probiotiká, čítala som nejaké články a najviac sa mi pozdávajú probio-fix. Máte dobré skúsenosti s nejakými inými? Inak stravujem sa myslím že dobre, nejem veľa sladkostí a podobne ktoré by mohli pôsobiť pro-zápalovo, ale aj tak postupne teraz mením stravu a pridávam potraviny s protizápalových účinkom. Za všetky odpovede pekne ďakujem.

Lucka9133

Ahoj :-) Na posilnenie imunity aj pľúcne ochorenia a problémy s dýchacími cestami môžem odporučiť indickú bylinkovú zmes Immunity, môj manžel ju užíva na alergie a pomáha - -odkaz odstránený- :-)

Kami799

Ahoj, fuuha, to su neprijemne problemy, plucne chlamydie, ale m-am skusenosti s roznymi druhmi zapalov v tele. Som aktivna sportovkyna, pri skatovani sa mi podarilo zlomit si zapastie. Pri zapaloch a aj pri rehabilitacii a doliecovani mi pomohol wobenzym