Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klame ma priatel?

Príspevok v téme: Klame ma priatel?
Adriana4444

Chcela by som pocut Vase nazory na mojho priatela a veci, ktore mi tvrdi
Sme spolu od 15 tich, uz 10r.
Od zaciatku bol na mna ziarlivy, ja som taka nebola, no po tych rokoch som zacala byt aj ja. Teraz som podozrievava a podobne. Od zaciatku nasho vztahu mi moj priatel hovoril, ze krajsia pre neho nie je, ze sa po druhych nepozera atd. Nedal mi dovod neverit mu. No potom smw sa rozisli-na moju iniciativu, znovu zisli-zas na moju iniciativu,no bolo to velmi tazke, lebo uz ma nechcel spat, pretoze ja som ho uz viac krat poslala prec no teraz nasposledy to bolo aj za to,ze som si pisala s kolegom; hoci to priatel nechcel..rozisli sme sa a on sa stretol s nejakou asi tri krat(nie sexualne) . Zobral ma teda spat, ale bolo to fakt tazke. Od tej doby som dost ziarliva a podobne, aj ked on mi tvrdi,ze druha pre neho nie je,tak ako na zaciatku. Ze on by za druhou nikdy nesiel; ale ze ked videl co robim ja; spravil to narocky(ja som ho totiz aj podviedla).verili by ste chlapovi tieto slova? Ze ziasne zeny neriesi?Prosim,tato tema nie je o sudeni mna za neveru-nikto nema pravo sudit,ako to byva zvykom,ze zacnu sudit a k podstate temy sa nedostanu .
Dakujem za Vase nazory

Laurora

Aj mne cely ten prispevok znie divne a fakt dost zufalo :D A nesudime ta, len ti hovorime ako to vidime my z nasho subjektivneho pohladu. Mas 25 rokov, ale ked som si to precitala, znie to akoby to pisala nejaka 16 rocna zaba, ktora riesi nejakeho chlapca z discoteky. Podla mna tento vztah nema velmi zmysel podla toho co si napisala a kedze ziarlis, neveris ani samej sebe. Vztahy od 15 malokedy vydrzia natrvalo, lebo ludia su este deti...hlavne uz ked ste sa rozisli a narobili si zbytocne zle, zacala by som novy vztah od zaciatku a bez zbytocnych chyb, nevery a veci, ktore nicia vztahy...

dalsi

Chlap ta nechce, ty si ho podviedla a pytas sa, ci si pre neho jedina ?

Kto by ti veril a spoliehal sa na teba ? Opytaj sa sama seba.

ferihitka

ponižuješ sa.
trošku viac sebalásky.
on ťa nechce,
a najmä NIKDY NEVER chlapovi takéto reči, že si pre neho jeidná, preboha máš 25 rokov
a ty inak, si výborná :D akože nesúdim ťa, ale si nanho žiarlivá, a ty sa vysexuješ s iným :DD
ja sa nečudujem tvojmu frajerovi, že sa tak chová.
mali by ste sa nechať natrvalo! nemá to vôbec budúcnosť.a tebe trošku súdnosti- nerob to, čo nechceš robili tebe

HelgaJ

No uz len konstatovanie ze "zobral ma spat", je divne, cudne a choro znejuce. Chyba ti sebavedomie, pripada mi to, ze ho prosikas. Takto to fungovat nebude. Musis zacat na sebe pracovat. Lahke to nebude, ale mozno potom aj ziskas lepsieho partnera pre seba. Nesmies na nom visiet, dobreby bolo, kebyze mas podporu v niekom, sestre, mame, kamoske ... Ale aj sama to mozes zvladnut. Nenechaj sa v pozicii handry, aj ked to bude stat slzy. Zasluzis si nieco lepsie.

ANGEL-DEMON

nerob druhému to, čo nechceš aby robil tebe, bodka.
Zjavne si nevyrovnaná a nevieš čo chceš,.. a myslíš si že on je nejaka bábka na špagate, že sa s tebou bude schádzať a rozchádzať ako to tebe vyhovuje... Rozídte sa ked nie ste spokojní, hlavne ty... a dobre..