zamiloval sa do mňa kamarát.. čo robiť

Príspevok v téme: zamiloval sa do mňa kamarát.. čo robiť
nina266

ahojte ludia.. pisem na toto forum lebo som nestastna ... kamarat sa mi pred par dnami priznal ze ma lubi... len problem je ten ze ja jeho nie... nedokazem si s nim predstavit mat nic viac... je pravda ze si rozumieme dokazeme sa o vsetko porozpravat ale nieje tam ta iskra zz mojej strany ani laska proste cisto kamaratsky vztah.... strasne mato stve lebo sa somnou prestal bavit a ako fakt sme si rozumeli spolu.... co mam robit? dakujem

ela248

Milá nina266,

z vlastnej skusenosti Ti radim,aby si hned nad Tvojim kamaratom "nelamala palicu" :-) Nieco podobne som zazila aj ja..Taktiez mi dobry kamarat vyznal lasku a citila som sa vtedy rovnako ako Ty..proste nic! Povedal mi,ze sa nedokaze dalej so mnou normalne kamaratit,ale kontakt so mnou neprerusil,iba obmedzil..Spociatku mi to celkom vyhovovalo,lebo som ho nechcela trapit a pod. Lenze potom zacal pracovat v zahranici a doma bol extremne malo,castokrat som to ani nezaregistrovala a bol zase nadlho prec...A co sa postupne nestalo? Zacali mi chybat nase rozhovory,jeho nezistna pomoc a rady o hocicom,to,ako ma vedel znenazdajky rozosmiat..a mnoho dalsich "banalit" :-) Postupne mi doslo,co pre mna v skutocnosti znamena a ze onho nikdy nechcem prist...Vrcholom vsetkeho bolo,ked mi nejaky "zly jazyk" povedal,ze "moj dobry kamarat" ma vaznu znamost!! Viac mi nebolo treba..Pravdou bolo,ze tentoraz som sa chopila iniciativy ja a zacala nenapadne zistovat,ci mam este nejaku sancu...No a dnes sme uz 5 rokov manzelia :D :-)

Mila zakladatelka temy,

tvoj pripad je mozno celkombiny,ale skus zauvazovat..Citis sa s nim fajn? Nemate problem bavit sa o hocicom? Dokaze Ta rozosmiat?
Skus zauvazovat a mozno mu dat sancu ..alebo aj neskor.
Ale mozno mas celkom ine dovody,preco Ta to k nemu netaha.Vsetko je na Tebe :-) ;)

Klaudius

to vieš kamarát, taký rád,
ak ste si dobre rozumeli dalo sa to skôr či neskôr čakať že jeden sa zabuchne

kamarátblabla

Nenamýšľaj si že sa zamiloval. Len sa ťa spýtal či máš záujem, a keď nemáš začal, tak sa začal venovať inej slečne. Prečo si niektoré ženy myslia že im všetci chlapi musia skákať okolo zadku vo forme užitočného kamaráta?

lolinka

Co ju nutite zacat si vztah s niekym s kym ona nechce. Ma tiez pravo rozhodnut sa s kym ist do vztahu a nie ist s kazdym, kto na nu ukaze prstom. Ale zaroven treba teraz respektovat jeho, ze sa nechce stretavat. Kedze je zalubeny, bolo by to pre neho bolestive a zbytocne by sa trapil. Takto rychlejsie zabudne, odlubi sa. Mozno sa raz zase zacnete kamaratit, ked si on najde nejaku inu, ale teraz ho proste treba nechat tak.

Mesačný princ

Z kamarátstva môže vzniknúť láska...nerozumiem niektorým ľuďom, ktorí túto možnosť tak vehementne odmietajú
Veď nie je nič krajšie ak máte za partnera najlepšieho priateľa.