Potrebujem poradiť nejaký dobrý energy nápoj

lma633593

ak potrebujes nieco co ti doda dostatok energie tak skus radsej vyskusat tento produkt rayzzer.sk :) ja som hladala nieco co mi doda energiu a zlepsi sustredenie a rayzzer sa mi osvedcil

pomocnica

Sosiska14-však to pred tebou písali...

Ale najlepšia bude asi káva. Energy drinky nie sú zdravé a keď už tak, keď proste potrebuješ energiu tak na cvičenie...ale to tiež asi lepšie izotonické nápoje a nie keď iba potrebuješ byť hore a učiť sa... radšej si pred tým choď zabehať a to ťa prebudí. :) ale nie veľa, lebo odkväcneš keď prídeš domov. :D

Sosiska14

Kukni si stránku rosenpharma, je tam jedno nealko pivo energy. Mne pivo veľmi nechutilo ale po tomto som zmenila názor a hlavne v noci sa pije, po nom som vôbec nezaspávala :)

Dora444

Keď ti môžem poradiť tak sa kukni na toto nealko energy pivo www.rosenpharma.cz ktoré je veľmi chutné a mňa neuspalo nič keď som ho vypila :) takže ho odporúčam.

pišta00

Načo energy drink? Kúp si čistý kofeín aj tak piješ ten energy drink alebo kávu kvôli kofeínu a načo piť energy drink, ktorý je plný chemických šťaniek keď ti stačí iba čistý kofeín a nezaneplešíš si telo prebytočným bordelom, ktorý tvoje telo ani nevyužije.

-odkaz odstránený- napríklad...