Som studentom vysokej skoly, a kedže moje studium prebiehalo hlavne v noci rada by som sa opytala ci poznate nejake vylepsovaky alebo nieco co ma udrzi hore. A nieco co nezasiahne zase tak organizmus.
Potrebujem poradiť nejaký dobrý energy nápoj
skôr ako po nejakom energetaku sa pozri po niecom co bude mat dlhodobejsi ucinok
trfh
ak potrebujes nieco co ti doda dostatok energie tak skus radsej vyskusat tento produkt rayzzer.sk :) ja som hladala nieco co mi doda energiu a zlepsi sustredenie a rayzzer sa mi osvedcil
treba cvicit a nie brat energy drinky
pišta00 ma pravdu a nespomenul ze ta to vide ovela lacnejsie a nepriberies
Sosiska14-však to pred tebou písali...
Ale najlepšia bude asi káva. Energy drinky nie sú zdravé a keď už tak, keď proste potrebuješ energiu tak na cvičenie...ale to tiež asi lepšie izotonické nápoje a nie keď iba potrebuješ byť hore a učiť sa... radšej si pred tým choď zabehať a to ťa prebudí. :) ale nie veľa, lebo odkväcneš keď prídeš domov. :D
Kukni si stránku rosenpharma, je tam jedno nealko pivo energy. Mne pivo veľmi nechutilo ale po tomto som zmenila názor a hlavne v noci sa pije, po nom som vôbec nezaspávala :)
Keď ti môžem poradiť tak sa kukni na toto nealko energy pivo www.rosenpharma.cz ktoré je veľmi chutné a mňa neuspalo nič keď som ho vypila :) takže ho odporúčam.
naco si nicit zdravie energy napojom ktory je plny chemie?
Načo energy drink? Kúp si čistý kofeín aj tak piješ ten energy drink alebo kávu kvôli kofeínu a načo piť energy drink, ktorý je plný chemických šťaniek keď ti stačí iba čistý kofeín a nezaneplešíš si telo prebytočným bordelom, ktorý tvoje telo ani nevyužije.
-odkaz odstránený- napríklad...