Dobrý deň, popíšem svoj problém, čo najpodrobnejšie. Raz za čas som mal krv na papieri vždy to prešlo po pár dňoch. Posledný rok som mal vždy po stolici pálivy pocit a obyčajne aj slabý výtok, respektíve sa mi nad otvorom robí taký maz. Krv na papieri nebola nikdy len v tom prípade ak som mal večer predtým tvrdý alkohol, jedol pálivé a pod. Krv v tom prípade bola svetlá a išla z miesta nad ritným otvorom. Pálenie som ale pociťoval iba v tom prípade, ak som kráčal dlhú vzdialenosť a po stolici som neopláchol konečník vodou. V tomto prípade nedošlo ani k štípaniu. Citim ale nad otvorom že tam mám akoby ranku , na dotyk slabo bolí a ked zatlačím ide odtial trocha krvi.
Posledný mesiac sa mi nad zadkom , vlastne skoro na konci poliek a medzi kostrčou objavila malá hrčka. Nezväčšuje sa , po pár dňoch sa vždy urobí chrasta ktorá samovoľne odpadne, potom je z hrčky menšie krvácanie a vráti sa do povodnej velkosti. Po odpadnutí chrasty z nej ide tiež akoby maz ale je to velmi malé množstvo len ked sa jej dotknem. Hrčku inak necítim ani pri chodzi , ani sedení, stolica je takisto bez bolestí. Hrčka je je velmi malá, može mať max 5 mm.
K lekárovi sa bohužiaľ dostanem až o týždeň a o ďalší týždeň odcestujem opät. Myslíte že v prípade rezania hrčky sa stíha za týždeň stav znormálniť? Myslíte si že mi bude vykonaná kolonoskopia?