Nebolo by ti čudné, keby si sa buchla do nejakého iného (nie do toho, s ktorým ideš bývať), ktorý by ťa tiež chcel, opýtal by sa ťa, čo a ako s bývaním a ty by si mu povedala, že síce bývaš s chlapom, ale nemáš s ním nič. Ja len, že či by si sa nebála, že ti toto žiaden "objav" neuverí, lebo práve povedať, že s nejakým bývaš, ale nič s ním nemáš, by mohlo znamenať, že by ťa mohli chlapi mať za čudnú, za klamárku, že by od teba zdupkali potencionálni záujemcovia o teba. Alebo by boli zmätení a nevedeli by, ako na teba reagovať a kam ťa zaradiť. A aj u tvojho spolubývajúceho či by ženám, ktoré by mohli chcieť od neho niečo (vzťah, sex) nebolo čudné, že býva s babou, s ktorou nič nemá. Asi to je dosť zložité, ale vyzerá to tak, že on ti to navrhol, lebo sa mu páčiš a niečo k tebe cíti a dúfa, že časom by mohlo niečo prísť aj z tvojej strany. Že mu jeho city opätuješ a dáte sa dokopy. Lebo keby nedúfal v toto, tak by sa asi bránil býaniu s cudzou babou a nechcel by ísť do toho. Aby tá, o ktorú bojuje (že by to bola iná a nie ty), nežiarlila a nevidela v tebe konkurenciu a v ňom kurevníka. Ja by som nešla bývať s cudzím chlapom, s ktorým nechcem vzťah, pokiaľ by som túžila po vzťahu s nejakým iným. Alebo pokiaľ by som túžila po vzťahu vo všeobecnosti s tým, že ešte nemám vyhliadnutého nikoho konkrétneho, ale viem, že určite nechcem a ani nikdy nebudem chcieť daného kamaráta, ktorý mi navrhuje spoločné bývanie. No ja ako osoba absolútne netúžiaca po žiadnom vzťahu, čo viem na 100 %, že chcem zostať sama a aj zostanem sama, by som nemala problém za danej okolnosti hocikedy bývať s nejakým cudzím chlapom. Ale nesmel by byť do mňa a nesmelo by z jeho strany hroziť riziko, že ma začne baliť.
...istý čas som pár mesiacov bývala v podnájme s chlapom. Bol to kamoškin frajer, ona mala robotu v inom meste a čakal tam na ňu, že príde k nám a ja odídem. Nemala som s ním sex, nemala som s ním nič. On o mne vedel všetko, vedel, že som škaredá a vypchávam si prsia a že ona je pekná a bol do nej. Ona o mne tiež vedela toto všetko, preto nežiarlila a nebála sa nechať ho tam so mnou bývať a išlo len o pár mesiacov. Teda nehrozilo riziko, že by ma začal baliť. Preto som nemala problém s takýmto bývaním.
...čo som tým chcela? Aha, nedala som radu, tak sorry :) Rada: Bývať s ním choď len za predpokladu, že vážne uvažuješ o vzťahu s ním. O vážnom vzťahu. Pokiaľ nechceš mať s ním vzťah, ale si nechávaš otvorené srdiečko aj pre iných potencionálnych záujemcov do budúcnosti, tak potom s ním radšej nechodˇ bývať. Lebo by to vyzeralo preňho blbo, že najskôr mu dáš šancu (spoločné bývanie by mohol považovať za šancu u teba) a potom ho odmietneš. Sklamalo by ho to.