Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spolubývanie s kamarátom.

Príspevok v téme: Spolubývanie s kamarátom.
Lojza89

Ahojte.
Z nazvu temy vyplyva moja otazka. Je vhodne taketo spolubývanie?
Da sa to bez toho aby sa na seba nenaviazali osoby min 1 z nich?

Kombinacia študentka +pracujuci muz.
A teda aj kamarát poznáme sa asi 6 rokov.
Dostal pracu v meste kde študujem a nakolko som chcela uz tento rok byvat na byte kvoli pokoju kt. Som na internate nemala...a on si tiež hlada niečo nové...nadhodil že on by si byt so mnou zobral.
Dodal že je to úplne super predstava a napad ako taky.

Hladat za tym nieco viac?

0vecka

mate59 tak ak striela komplimenty tak asi uz zasunut xce... zase ak mu neda a on nebude moc dotieravy tak imho preco nie? ak mu da a nedaju sa dokopy tak to bude blbe ked si tam donesie skutocneho priatela atd...

Lojza89

celebrita FB

úplne si to do bodky vystihla...
..každopádne to v sebe nemám nejako vysporiadané a boli časy ked som ho ako muža chcela,lebo na ňom bolo niečo príťažlivé ,no po menšom incidente som usúdila,že bude lepšie ak ostaneme ako kamoši - že takto si viac dokážeme obojstranne pomôcť ,ak by už čokoľvek.

..najlepšie by bolo sa ho to spýtať,no on aj ked vystupuje ako hrdina reálne až taký frajer nie je,a určite by to zahovoril - že to nie je kvoli tomu,že niečo ku mne cíti,skôr ako napísal chlapec vyššie,že je to už len kvoli tomu pocitu mať tu známeho a necítiť sa sám,aj ked paradox - je spoločneský a komunikatívny.

...trošku čerešnička na torte kt. mi máta v hlave je fakt -že ak by to bral len na ľahkú váhu - prečo by šiel so mnou bývať ,raz za uhorský rok preferoval nejakú milenku,ked bol sklamaný zo žien?
...ked som mu nadhodila,že nieže mi bývala príde vyškriabať oči....tak zareagoval,že ju už nechce a nech to prosím nerieši...že to nie je podstatne

mám z toho bordel v hlave

miki26

Viac za tým pravdepodobne nie je, berie to zrejme tak ako ty. Nové mesto, stará spriaznená duša sa hodí vždy. Spoločného bývania sa netreba báť, si žena tak ty určuješ, čo bude a nebude. Keď sa niečo stane tak sa stane. Tiež sa mi prihodilo niečo podobné, dostal som pozvanie stráviť s kamarátkou 3 mesiace spolu v zahraničí. Síce na začiatku sme neplánovali to, iskra preskočila a sme spolu už vo vážnom vzťahu.

celebrita facebooková

Nebolo by ti čudné, keby si sa buchla do nejakého iného (nie do toho, s ktorým ideš bývať), ktorý by ťa tiež chcel, opýtal by sa ťa, čo a ako s bývaním a ty by si mu povedala, že síce bývaš s chlapom, ale nemáš s ním nič. Ja len, že či by si sa nebála, že ti toto žiaden "objav" neuverí, lebo práve povedať, že s nejakým bývaš, ale nič s ním nemáš, by mohlo znamenať, že by ťa mohli chlapi mať za čudnú, za klamárku, že by od teba zdupkali potencionálni záujemcovia o teba. Alebo by boli zmätení a nevedeli by, ako na teba reagovať a kam ťa zaradiť. A aj u tvojho spolubývajúceho či by ženám, ktoré by mohli chcieť od neho niečo (vzťah, sex) nebolo čudné, že býva s babou, s ktorou nič nemá. Asi to je dosť zložité, ale vyzerá to tak, že on ti to navrhol, lebo sa mu páčiš a niečo k tebe cíti a dúfa, že časom by mohlo niečo prísť aj z tvojej strany. Že mu jeho city opätuješ a dáte sa dokopy. Lebo keby nedúfal v toto, tak by sa asi bránil býaniu s cudzou babou a nechcel by ísť do toho. Aby tá, o ktorú bojuje (že by to bola iná a nie ty), nežiarlila a nevidela v tebe konkurenciu a v ňom kurevníka. Ja by som nešla bývať s cudzím chlapom, s ktorým nechcem vzťah, pokiaľ by som túžila po vzťahu s nejakým iným. Alebo pokiaľ by som túžila po vzťahu vo všeobecnosti s tým, že ešte nemám vyhliadnutého nikoho konkrétneho, ale viem, že určite nechcem a ani nikdy nebudem chcieť daného kamaráta, ktorý mi navrhuje spoločné bývanie. No ja ako osoba absolútne netúžiaca po žiadnom vzťahu, čo viem na 100 %, že chcem zostať sama a aj zostanem sama, by som nemala problém za danej okolnosti hocikedy bývať s nejakým cudzím chlapom. Ale nesmel by byť do mňa a nesmelo by z jeho strany hroziť riziko, že ma začne baliť.
...istý čas som pár mesiacov bývala v podnájme s chlapom. Bol to kamoškin frajer, ona mala robotu v inom meste a čakal tam na ňu, že príde k nám a ja odídem. Nemala som s ním sex, nemala som s ním nič. On o mne vedel všetko, vedel, že som škaredá a vypchávam si prsia a že ona je pekná a bol do nej. Ona o mne tiež vedela toto všetko, preto nežiarlila a nebála sa nechať ho tam so mnou bývať a išlo len o pár mesiacov. Teda nehrozilo riziko, že by ma začal baliť. Preto som nemala problém s takýmto bývaním.
...čo som tým chcela? Aha, nedala som radu, tak sorry :) Rada: Bývať s ním choď len za predpokladu, že vážne uvažuješ o vzťahu s ním. O vážnom vzťahu. Pokiaľ nechceš mať s ním vzťah, ale si nechávaš otvorené srdiečko aj pre iných potencionálnych záujemcov do budúcnosti, tak potom s ním radšej nechodˇ bývať. Lebo by to vyzeralo preňho blbo, že najskôr mu dáš šancu (spoločné bývanie by mohol považovať za šancu u teba) a potom ho odmietneš. Sklamalo by ho to.

Lojza89

Nie ja som ho vždy brala ako staršieho brata kt. mi veci povedal na rovinu ked bolo treba. Tesi ma predstava ze aspoň tu v tom meste nebudem sama..len ma znepokojuje fakt ze po dlhsej dobe ako ma videl tak ostal cely uzasnuty ako dobre vyzeram a ze sa tesi ze budeme v jednom meste. Väčšinou som v názoroch stala ale bojim sa ze by som mohla jedneho dna 'zmakknut' lebo je to prakticky muz do zivota...taky ten silny kt si vie presadit svoje ziaden makkys

ANGEL-DEMON

pokial je to kamarát v pravom zmysle a poznate sa 6 rokov a nikdy ste nič neriešili, tak by nemal byť problém,
no ale to si musíte vy dvaja vydiskutovať, sa s kamaratmi nerozprávaš otvorene? narovinu? Ked kazdy z vas bude mat svoju izbu, ze nebudete v jednej spat nie je problem..
Ja by som s tym problem tiez nemala,.. kedze ja som z tých, resp. z toho mála percenta, ktoré s kamarátmi "neriešia" a o tom že mám kamaratov ktorí absolutne nie su moje typy, žiadna pritazlivost, ziadna chemia ani nehovorím...takže z mojej strany nikdy nič nebude...
a tiež hovorím to že ked si druha strana bude niečo namýšlať už to moj problem nie je, lebo ja ziadne nádeje nedávam, takže nemá si z čoho namýšlať...

realista

podla mna je len otazka casu kedy sa stane nieco viac... lebo kamaratstvo medzi muzom a zenou neexistuje,... aj ked sa to tak chce tvarit ale proste moja skusenost je ze to v 80%pripadoch skonci bud v posteli alebo vztahom....