Kamarátstvo

Príspevok v téme: Kamarátstvo
Amaterasu

Ahoj, chcel som sa Vás spytať čo mám robiť. Mám 14 rokov.. Mám najlepšiu kamarátku.. Poznáme sa 9rokov.. Posledné 3 roky sme sa spolu rozprávali často a chodili sme von.. A 2 roky sme už Najlepší kamaráti.. Problém je, že k.nej cítim niečo viac ako kamarátstvo.. Ale bojím sa že ona kumne nie.. Prosím čo mám robiť? Bojím sa že ak sa jej priznam, a necítila by kumne to čo ja k nej, tak by som ju stratil.
Ďakukem za odpoveď

Sevrin

Ale akú normálnu odpoveď čakáš? Nikto z nás ju nepozná, tudíž nevieme ako zareaguje.

Sú dve možnosti:

- buď je na podobnej vlnovej dĺžke
alebo
- nie je na podobnej vlnovej dĺžke

Ďalšia vec je tá, že si skutočne primladý, síce rozumiem ti (tiež som mal 14 a pamätám si ešte aj teraz do koho som bol buchnutý pred 24 rokmi), ale váš vzťah môže byť stále len kamarátsky, sú veci na ktoré ste ešte obaja primladí.

Ale skús ísť na to takým spôsobom, že napr. objím ju, chyť ju za ruku, že ako zareaguje.

Amaterasu

Detské lásky... Presne toto milujem.. A nikde nevidím, že by som písal, že sa mi rúca celý svet. Áno mám 14 a som dieťa. Ale chcel som normálné odpovede a vedieť Váš názor..

ANGEL-DEMON

tieto "detské lásky" a myslia si že sa im ruca cely svet...
ale Ok.. nehovor jej nič.. radšej rozmyšlaj nad tým kam pojdeš na strednu školu a čo chceš robiť v živote..

Mesačný princ

Skôr by som riešil na tvojom mieste to, ako by si bol ďalej kamarátom niekomu, koho ľúbiš. Samozrejme sa to dá aj ak nie sú opätované emócie ale je to veľmi náročné.

Amaterasu

Ale ja sa bojím že ak by som sa jej priznal že sa mi páči, a nebolo by to vzájomné tak ju stratím.. A. Akošto je to moja najlepšia kamarátka tak ju stratiť nechcem

PrinceznaArabela

Daj jej to postupne najavo správaním, a potom jej to povedz. Ľutujem veci, ktoré som nahlas nevyslovila v mladom veku, lebo som sa bála. Možno ťa nebude chcieť, možno bude, ale nevydrží to, ale treba skúšať.