Krásny večer prajem.
Rozišla som sa s priateľom. Rozchodom sme si prešli už asi každá. Náš vzťah bol krásny, veľmi sme sa milovali, a myslím, že sa stále aj milujeme. Vo všetkom sme si vyhovovali, dokázali sme sa spolu zabaviť, povahovo sme si neskutočne sadli, mali sme spoločné záľuby. Čakali sme dokonca spolu aj bábätko, o ktoré som bohužiaľ prišla ale napriek všetkému sme dokázali aj toto prekonať. Náš vzťah ale stroskotal na tom, že sme sa často hádali kvôli jeho bývalej. Mal s ňou byt na polovicu a chcel si ho nechať. Zháňal peniaze, čo sa mu ale nedarilo. Ona ho vyplatiť nevedela keďže na tom finančne nie je najlepšie. Jediným riešením bolo byt predať, ale to nechcel. Nakoniec na tom stroskotal náš vzťah. Veľmi to bolí, keď si človek uvedomí, že v dnešnom svete kde sú niektoré vzťahy o klamstve a nevere ste dovolili aby sa váš vzťah rozpadol kvôli takejto veci. Samozrejme sme chyby narobili obaja, ani jeden nie je bez viny.
Vie mi niekto poradiť ako sa mám s tým vyrovnať? Je to strašne ťažké, hlavne keď viete, že s tým druhým nemôžete byť kým sa nedoriešia tieto veci. Hlavne ten pocit keď si uvedomíte, že láska je obrovská ale tá niekedy nestačí.
Rozchod a strašná bolesť
ahoj, skus sa pozriet na blog akoprezitrozchod.com ...mne tie rady spolu s chodenim na terapiu k psychologicke dost pomohli, ked som bol v depresiach po vlastnom rozchode.
Takze dnesne vztahy su o peniazoch a nevere. Takto si to zhodnotila ty.
....... Dozadujes sa spravodlivosti, aj ked si mozno pricinou rozpadu jedneho vztahu. Preco ti nejaka byvala nespristupni cestu k bytu? Hlupana jedna, mala by sa odpratat, zomriet, ochoriet, to je jedno. Len nech sa ti prace z cesty. Este nie je vsetkym dnom koniec a raz mozno budes....riesit neveru, peniaze a byvanie aj ty.
Preto ja keď si mám s niekým začať, tak musí mať vysporiadané vzťahy a svoju minulosť. No ale to nemá skoro žiadna....... :D
pointa? ako suvisi ten byt s vasim vztahom...?
On sa tam vratil a byvaju tam spolu alebo ako to mame chápať...?