Dievčatá a chudnutie

Príspevok v téme: Dievčatá a chudnutie
Niemand

Ako je vobec mozne ze tolko vela mladych (aj pod 20) dievcat chce chudnut? Nehovorim o obeznych, iba o tych, co maju ulplne vpoho vahu. Nechapem tie 14 rocne dievcata co drzia diety a neuzivaju si mladost ale stale sa kontroluju a obzeraju v zrkadle. Som chalan takze je mozne ze tomu ani nepochopim ale mohol by mi to niekto ujasnit? Lebo mam pocit ze zachvilu bude jedna polovica sveta morbidne obezna a druha umierat na anorexiu.

gima

Pravidlá banánovej diéty:

Raňajky
Zjedzte jeden alebo dva banány (toľko, aby ste boli sýti). Okrem toho už nesmiete nič, len pohár vlažnej vody.

Obed
Dajte si niečo „normálne“. Vyhnite sa však tučným, mastným a pikantným jedlám. Predsa len, diétujete!

Olovrant
Mal by pozostávať z ovocia alebo z bieleho jogurtu.

Večera
Znova sa možno „normálne“ najesť. Pozor však na čas. Nikdy nie po 20. hodine. Dôležitý je počas tejto výnimočnej diéty poriadny spánok. Spite osem hodín. Po banánoch najdôležitejšia informácia.

Aby však boli informácie kompletné, predsa len je niečo zakázané. Ak chcete schudnúť, musíte sa vyhýbať mliečnym produktom (biely jogurt skonzumovaný z času na čas na olovrant je výnimkou), sladkostiam a alkoholu.

Experti sa pozreli tejto diéte na zúbok a zhodnotili, že Japoncov úspech nezapríčinili primárne banány, ale pravidlá, ktoré s diétou treba dodržať. Už ten, kto sa začne pravidelne stravovať a z jedálnička vylúči alkohol a sladkosti, prechádza automaticky na zdravé stravovanie. Spánok je pri chudnutí dôležitý a tu sa prízvukuje. Kto bude jesť na obed a na večeru len ľahkú stravu, napríklad ryžu, zemiaky či rybu, zaručene schudne!

pomocnica

Vieš, keď máš frajerku, tak určite nechceš aby mala brucho ako nejaký starý chlop, ktorý sa celoživotne nadája pivom...Dievčatá sa snažia vyzerať pekne, starajú sa o seba, aby si ich muži všimli...Ženy(po väčšine) si nezakladajú na tom ako chlap vyzerá, či má veľké brucho, alebo na tom či má veľký alebo malý nos. Muž sa pozrie na ženu a z toho ako vyzerá(česť výnimkám)usúdi, či sa chce lepšie zblížiť alebo nie. Nehovorím o všetkých, pretože toto robia povrchný muži, ktorých ako prvé zaujme to ako vyzerá a nie to aká je... V školách, to býva zvyčajne tvrdé a tí, ktorí vyzerajú podľa nich super tak hľadajú chyby na ostatných. Odstávajú niekomu uši? Už z toho robia vedu...Je smutné, že toľko mladých dievčat a žien sa dá na anorexiu, len pre to, aby sa páčili sebe alebo niekomu inému a nakoniec na to doplatia samé..:´´( a k tomu to sú väčšinou mladé pekné a normálne vyzerajúce dievčatá.
Ale niekedy si to len ženy myslia, lebo chlapom(pokiaľ to nie sú ešte pubertiaci sa páčia krivky, ale ony si myslia, že musia byť chudé..)

Priznám sa, ja tiež chcem schudnúť(nei za každú cenu,a le to kilečko dle nezaškodí.:D), ale na niečo také ako anorexia by som sa nedala nikdy!!! Riadim sa tým, že človek by mal byť so sebou spokojný, lebo keď nie je vyrovnaný sám so sebou tak to nie je dobré. Vidím sa sebe chyby, ale keď som spokojná so sebou, tak sa nezmením, kvôli niekomu inému. Tie chyby ktoré mám budem mať vždy a zmierim sa s nimi. Keď raz priberám na nohy, tak na nich budem priberať vždy. Z tejto možno chyby možno nie sa snažím urobiť prednosť. Ale na tom, že chce niekto schudnúť, kvôli sebe, lebo so sebou nie je spokojný nie je nič zlé.

Inak koľko máš rokov?
Keď ešte chodíš do školy a máš nejaké spolužiačky, alebo niekoho koho poznáš a vieš, že má anorexiu.. tak jej povedz, že je pekná taká aká je a nemusí sa meniť, lebo si môže ublížiť. Takéto prípady sa málokedy skončia dobre, ak to niekto nezačne riešiť.

Dúfam, že som ti to trochu objasnila, aj keď na objasnenie fungovania ženského a mužského mozgu by trebalo tisíce hodín.