Nudný vzťah

Príspevok v téme: Nudný vzťah
jkjkjkjk

Ahojte, potrebovala by som nestranný názor...
Som s priateľom 2 roky, rok spolu bývame,... a prišla som na to že sa strasne nudím!!! (rozpravame sa,,,vie o tom.. ale vzdy to zvali na mna ze vo mne je chyba!) a zacinam si uvedomovat veci, ktore som si predtym vobec nevsimala.....!!

A moji najblizsi kamarati mi hovoria, ze vobec k sebe nejdeme...
su to ludia s ktorymi sa poznam od malicka.

taky vztah ma zmysel vobec?
Dakujeeem

navrhmoj

1 mesiac od seba každý pre seba. po tomto čase zhodnoťte, či to chcete pokračovať. najlepšie riešenie takto. budete rozhodní, určite rozhodnejší než teraz.

Oto96

vsak sa treba snazit obohatit vas vztah a nudit sa nebudeme. Vsak vymyslaj rozne aktivity, ak to ani potom nebude to prave orechove, tak to ukoncite

adr1a.

jkjkjkjk. Co robis pre to, aby si sa nenudila?) Lebo stazovat sa vie kazdy blbec. Ale co robis ty pre riesenie (tvojho) problemu? A ak poznas zaujmy zaluby konicky seba a svojho partnera, co kto z vas ma rad, tak skus nieco spolocne naplanovat ai. Bud ty iniciativna aktivna. Nudis sa zrejme len ty. Nie tvoj priatel. A zas nie ste siamske dvojcata, tak sa nenud a rob nieco aj sama. Nie si nesvojnopravna skolkarka. To sa uz vazne ludia chcu rozchadzat aj pre akne svojho partnera? :D Ak si rozumiete, vychadzate spolu, milujete sa, ste si oporou ai, je toho viac co vas pre spolocny zivot spaja nez rozdeluje, tak neviem nechapem, co vymyslas. Vies ako sa hovori? Ked je koze telatu OK, ide sa na lad......

totocouzjetu

a ked je žena nespokojná v manželstve aj po 30 tke nech už sa radšej ani nerozchádza lebo je už babička do šrotu na Slovensku??

Filip TT

Pravdupovediac toto je vec, ktorej nerozumiem dobre ani ja. Ked som single, nie som viazny, mozem si rozvijat svoje aktivity, zaujmy alebo sa zahrabat do kariery. Co uznam za vhodne. Ked mam rodinu, mam siroke pole posobnosti, pretoze robim program pre deti, vylepsujem byvanie, chodime na rodinne navstevy a podobne.

Medzi tymito dvoma sa nachadza zona nicoho v akej je zakladatelka. Nie je single, je viazana, ziju spolu. Ale nie su viazani natolko, aby im to otvorilo nove pole sebarealizacie - manzelsky a rodinny zivot. Prisla o prilezitosti slobody a neziskala prilezitosti manzelstva a rodiny.

Ked som chodill so svojou buducou manzelkou mali sme viziu manzelstva, to bolo to, co nas naplnalo, to bol ciel nasej snahy. Potom sme mali deti, riesili sme plno praktickych problemov, vzdy sme mali dojem, ze spolu nieco budujeme, nejake spolocne dielo, ze nezabijame len spolu cas....

praktický veterinár

Ženu treba venčiť. Ak nepracuje, tak každý deň alebo aspoň každý druhý, ak pracuje tak 1 - 2 do týždňa. PS: Žena je cicavec.

0vecka

podla mna ak si inak spokojna by sa to este dalo zachranit...sadni te si a naplanujte si nejake activity... napr kazdu sobotu pojdete do xxx ... ak to nepomoze a nemas po 30tke tak sa proste rozid... ked ti to uz po 2 rokoch vadi tak to urcite lepsie uz nebude

bejkgulaty

nudia sa len hlupaci...co si aj sama nevies aktivity vymysliet? a ked sa ti nepaci, tahaj do boha od neho...nech si najde babu ktora taketo idiotiny nebude mu kvackat na nos...