Ahojte.. mám 18 rokov. Môj život je veľmi zvláštny v citovej oblasti. Raz je to dobré a raz je to zlé. Už 3x som sa sklamala v láske. Jeden ku mne nič necíti, druhý nechce vzťah a tretí si uvedomil,že ma má rád iba ako kamarátku. Už som si konečne myslela,že to bude v pohode a aj som si hovorila že "áno,som konečne šťastná"! Ale nie,zas to dopadlo z chlapcom rovnako a ja už neviem čo si mám o tom myslieť. V poslednej dobe som dosť zamyslená,keď rozmýšľam tak si aj poplačem.Neviem čo ďalej,neviem prísť na iný zmysel života. Poraďte mi prosím,aký názor máte vy! Ďakujem!
Láska je láska ..
18 rokov je ešte dosť málo, aby si riešila takéto veci. Samozrejme, ty sa na to pozeráš inak, aj ja som mal 18 a videl som to podobne ako ty ;) Ale teraz po 20 rokoch pozerám na to inak, predsa len tie vážnejšie a zmysluplnejšie vzťahy prichádzali niekde až po 25 roku života. Teraz máš aspoň dobrú príležitosť sa naučiť vysporiadať s neúspechmi, citovo a emočne sa obrniť, aby ťa v budúcnosti úspechy menej zložili. Predsa len, keď v 35 rokoch dostaneš košom po niekoľkoročnom vzťahu, je to oveľa horšie.
Ahoj, asi si trocha zo začiatku hanblivá, no ale to vôbec nevadí... Odkiaľ si?
laska je velmi zlozita :-(
nemozes si hovorit ze uz je dobre :)
A ešte niečo...Vieš ty vôbec koľko ľudí nemá čo jesť,koľko deti je týraných, zneužívaných atd....?Čo maju povedať oni?Vieš koľko žien ovdovelo,alebo ich podlo opustil manžel a ostali samé s deckami na krku?Vieš si vôbec predstaviť aké to musí byť tažké?Ani ja to neviem....Vieš ja som sa tiež niekedy trápila pre hlúposti.Ale raz som si povedala DOSŤ!..Hoci sa to v takom veku zdá ako najväčšia tragédia na svete :))Ale nieje....Nato prídeš vekom,postupom času...A skus sa nato pozrieť aj trocha pozitívne...Radšej dopadnúť takto ako tak, ako som už uviedla vyššie
ahoj máš najkrajšie roky užívaj si ich a netráp sa chlapmi :) si strašne mladučká celý život pred sebou bav sa s kamoškami užívaj každý okamih :) mimo to nieje všetko o tom mať vzťah.. sú oveľa dôležitejšie veci v živote ...
Ahoj Moni....Tak budem sa ti snažiť poradit najlepšie ako viem ...Ja viem že je to veľmi tažké,myslíš si že sa ti rúca svet že všetko čoho sa prichytíš ti doslova uniká...Ale máš 18 rokov nie 30 a žiaden šuhaj po ruke :)) to už by bola iná diskusia hihi :) 18 rokov je ten najkrajší vek tak si ho vychutnaj...Zamestnaj svoju myseľ inými myšlienkami...Poradim ti...Ak ti príde na um taka myšlienka ohladom sklamania chlapcov, hneď začni niečo robiť iné..Spievaj,tancuj,cvič,vyjdi von,čokoľvek!Len aby si nato nemyslela..Ak budeš veriť tak ta pravá láska príde!Vieš ako sa vraví,dobré veci potrebujú čas..Skus nejaký čas nemyslieť na chlapcov.Nejakú dobu si daj pauzičku.Opakujem nemáš 30,ešte ti netykajú biologické hodiny :))..Aspon 5,6mesiacov nerieš nikoho :)..Vieš teraz ti dam aj trocha realistický pohľad.Veľa chlapom ide len o sex,veľa svinstiev sa deje vo vzťahoch.JASNÉ ŽE NIE VŠETCI SU TAKÍ TO ZDORAZNUJEM! Tak určite je lepšie si dlhšie počkať,ako byť zasa sklamaná :) Jedna známa má 32 rokov a nemá nikoho to už je čo vravieť.Drž sa ahoj!
PS:A hlavu hore žiaden chlap nám nestoji zato aby sme prenho plakali!
PS2:Také veci riešia dievčatá v tvojom veku bežne :) Ešte vždy si násťročná.
Odkiaľ si?