Milgamma N

Príspevok v téme: Milgamma N
Razordroll

Zdravim ako diabetik som chcel zacat uzivat Milgamma N lenze po pouziti sa citim nie velmi dobre, srdce sa mi rozbusi a koncatiny mam take nekludne a napate. Rozmyslam ze Milgamma N predam niekomu inemu kedze mam 5 krabicie po 50kusov od znameho co bolo vlastne zadarmo alebo neviem co s tym mam robit. Ak by mal niekto nazujem kto to uziva a pomaha vam to dajte mi vediet a dohodneme sa na cene. Ale moja otazka je ci tie stavy mozu byt sposobene tou milgammou N.

Asik

Urcite milgamma N nema vplyv na zhorsenie zraku.Zrak sa zhorsil vasej matke vplyvom cukrovky, bohuzial cukrovka vyvolava sedy zakal

dana55

pekny večer...chcela by som sa opytať v mene mojej maminy 73r.ma cukrovku,a berie tabletky Milgama,a spozorovala že sa jej zhoršil zrak..môže to robiť aj ta milgama? dakujem za odpoved..

zdenko32

tabletky su neni vobec dobre ja si ju kupujem v injekcnej forme picham si to do zadku.
Aj telo to lepsie vyuzije ako tabletky ktore ti znicia zaludocne kyseliny uz mam svoje skusenosti s milgammou lebo si ju picham asi 10 rokov

Kýčera

Áno, môžu. Odporúčam Ti preštudovať si príbalový letáčik. Môžeš mať alergickú reakciu alebo sa u Teba vyskytol nejaký nežiaduci účinok.