Tinnitus a lexaurin

Príspevok v téme: Tinnitus a lexaurin
Mrmr

Ahojte,chcela by som vas poprosit o rady
Liečim sa na tinnitus uz rok mam za sebov vsetky možné vyšetrenia a nič važne mi nenašli...MR krčnej,MR sankovych kostí,MR zadnej jamy (maly mozog) tam mi zistili jemne cievy v priamom kontakte hl.n.7 a 8 len doktor si mysli že tinitus to nevyjolava a že tie cievky mam od narodenia,skor si mysli že je to psychickeho povodu a odporúča mi lexaurin 1/2 tab z 3 mg len na tyžden či sa to zlepší a tak vas chcem poprosiť o rady.

Joleen

Ci to maju vsetci to neviem ale u mna je totak ze nepiska len par minut alebo hodin mne piska aj 2 dni 24h a to ide moc na psychiku popritom som aj sluchovo postihnuta tak som zvedava na tie aparaty

Mrmr

Dakujem za vase nazory.Tiez uzivam tebokan a tem mi robi najlebšie betahistim mi vobec nezaberá.
Niekeby mi piska slabo že sa musim az zastaviť ci vobec piska a niekedy tak strasne moc ze sa to neda vydržat.To maju tak vsetci?vobec tomu nechapem podla coho to piska.

Joleen

Ja zijem s tinnitusom uz od narodenia verte neverte nic na to neexistuje okrem tinnitus noiser. Ja som si teraz nechala urobit nove prisluchacie aparaty do kt mi daju program tinnitus ked budem mat tinnitus tak si len aparaty cez bluetooth spojim so smartfonon nastavim na tinnitus a vtedy to nebudem pocut ci vnímať. Skuste u orl lekara sa opytat na ten tinnitus noiser ten by mal tiez zmierniť ten tinnitus

rena444

ja uz mam tento problem tiez skoro rok, neviem sa toho piskania sumenia zbavit,
Mna poslali len na MR mozgu a odvtedy nic len mi predpisuju lieky ako meniserch, tebokan a uzivam vitaminy E,A a ine
Teraz som zacala trosku cvicit krcnou chrbticou ale mi zrovna na tej strane kde mi pisti v usku tak pocitujem bolest,