Plastika Nosa - Rhinoplastika

Príspevok v téme: Plastika Nosa - Rhinoplastika
Tina123456

Ahojte,

prosim viete mi poradit ktory je najlepsi chirurg na plastiku nosa v BA alebo okoli?

Cerven v BB vraj posledne roky katastrofa - vela plastik pokazil.
Pocula som ze Mudr. Dolezal v Prahe je velmi dobry, len daleko to je, ak by mi niekto vedel poradit nieco v BA a okoli bude rada.

Dakujem velmi pekne.

futre

klamstvo,zavadzanie intirigarcenie velke tromfy v rukach '''''mudr.''''cervena.''''sory ale v mojich ociach zostane len top chrapun z akym som nieco mal pocas mojho zivota docinenia.

futre

to co soposobil cerven mne neprajem nikomu na svete.ten titul mudr.pre jeho menom nedokazem ani len napisat.charakter,ludskost,ferovost,a hlavne odbornost ktorou sa neustale obhajoval prenho neznamy pojem.keby tak tusili jeho kolegovia z fachu plast.chirurgie ako ich ohovara len preto aby si zaistil potencionalneho klienta tak by zasli.ked vas oblbne a podpisete predoperacny suhlas ma vas tam gde chcel.co tam uz potom ze vas doslova zlozi na kolena a dozenie vas di zufalstva kde pomyslate aj na sebevrazdu.jeho dovorny sabaka advokat ho predsa znova a znova vyseka z kadej sfusovanej operacie.vam zostane len trpka skusenost z neskonalou aroganciou necloveka ktoremu ste zverili svoju doveru a zivot.