Menštruácia a čistota?

nata24

nakup si čierne nohavičky dlhé vložky, poprípade si daj vatu na vložku pred spaním, a pod seba si daj uterák ak nemáš teda deku starú... alebo v lekárni sú dostať také podložky na posteľ čo sa dáva pod ľudí čo su ležiaci...

ElsaS

Ale prosím Vás...neraďte jej tu, že si má dať tampón veď má iba 12 v tomto veku to nikto neodporúča ani gynekologovia...u Vás je to iné, keďže ste dospelé ženy ale ona je na tampón ešte mladá. Radíte jej tu také veci a potom si môže ublížiť...

Načo_meno

Nechcem byť sprostá, ale nech som si dala hociakú nočnú vložku (dlhú, hrubú...)... bežne sa mi stávalo, že pozdĺž celej vložky skoro nič, a za vložkou fľak na nohavičkách, pyžame aj plachte... takže súhlasím s dievčatami nižšie - na noc jednoznačne tampón :-)

Ja_Lejla

Presne ako píše ANGEL-DEMON, treba si dať tampón, je to oveľa pohodlnejšie, načo sa trápiť s vložkami ? A celú noc sa budiť od strachu, či som náhodou nepretiekla...tampóny sú super vynález :)

ja888

Anionove nocne (night) vlozky su super dlhe, cez ne sa fakt tazko da pretiect. Ale ja si sem tam dam uterak pod seba.

ANGEL-DEMON

vraj sa to stáva malokedy že pretečie,.. vtipné... musím sa zasmiať..
ja som s "matracmi" medzi nohami mala len take skusenosti, že skoro každu noc pretiekli... nikdy viac! vdaka za vynález zvaný "tampon"
odvtedy nikdy pretečenie, no a o tom pocite pohodlia ani nehovorim že žena ani nevie ze ma tie "dni" lebo ziaden zavadzajuci matrac medzi nohami jej to nepripomina

xoxo12345

Ďakujem vám veľmi pekne :)
Dala som si nočnú vložku..Tampóny doma nemáme ale chcela by som ich skúsiť.. Dúfam že ráno nebudú žiadne fľaky na posteli :D

adr1a.

Daj si nocnu vlozku (tie su vacsie), ak nemas tak kludne aj 2 klasicke vlozky po dlzke za sebou a pre istotu pod zadocek na noc osusku, pripadne vacsi uterak

ElsaS

Dávať si tampón v tomto veku je ešte skoro. Cez deň ti stačí obyčajná denná vložka a na noc si môžeš dať nočnú vložku cez ktorú nepretečieš. A neboj to sa stáva málokedy, že žena pretečie, väčšinou len vtedy ak je menštruácia dosť silná.