Ahojte,
moja jedna známa nám pomohla v jednej veci ešte na jeseň, ale moje papiere zostali pri nej na pracovisku - je podnikateľka. Vec je doriešená, ale teraz by som potrebovala ešte pomoc.
Ja a aj ona bývame od mesta na necelých 20 km. Asi trikrát som sa u nej zastavila v práci, ale raz mala dovolenku - volala som ju, nezodvihla, raz som prišla po pracovnej dobe a raz tam jednoducho nebola, ale ani mi nepovedala kde je. Nechápem ako môže mať niekto dovolenku aj 3-krát do roka. Ja som nezamestnaná, takže do mesta chodím ak mám tam nejakú prácu, ale ona má stránkové dni iba v pondelok a stredu a ja väčšinou tak nechodím. Chcela som od nej, aby prišla v utorok a ona mi surovo povedala, že má inú prácu a robí len v pondelok a stredu. Máme takmer spoločnú cestu domov, ale aj keď s ňou bola nikdy mi neponúkla, že ma vezme domov. Chcem naozaj tak veľa, že to nemôže pre mňa spraviť? Potrebujem súrne pomoc, ale ona podľa mňa nemá ochotu sa mi ani prispôsobiť a očakáva to odo mňa.
Chcem veľa?
Nerozumiem preco by nemohol mat niekto dovolenku aj 3x do roka. Uz len taketo zmyslanie je cudne.
Ak ti uz raz pomohla a viac uz nie je ochotna, tak zrejme vie preco. Pravdepodobne tam nejaky dovod bude a ty sa citis zbytocne ukrivdena.
Áno, chceš naozaj veľa. Ona nie je povinná sa Ti prispôsobovať, nie ona chce od Teba niečo, ale Ty od nej. Voziť Ťa už vôbec nie je povinná, predsa chodia autobusy, vlaky,...
zrejme ano. Neries to nevtieraj sa jej