Ahojte.
Chcela by som Vás poprosiť o nejakú radu alebo aspoň o Váš názor.
Bývame v byte a mám izbu hneď vedľa spálne rodičov no a už viackrát som ich v noci počula pri sexe. Ja to chápem je to normálna vec ale fakt niesom rada že to musím počúvať. Neviem čo s tým. Mám si len zvyknúť? Alebo ako to vyriešiť?
Počujem ich v noci ...
Ďakujem za rady :)
Ja som jej to už skúšala aj nejak naznačiť že je všetko počuť ale ona na to nijako nereagovala ...no je mi dosť nepríjemné jej to povedať tak priamo.
podla mna tiez jednoznacne povedat ...ak o tom nevie tak to nemoze zmenit...
ani nemesis so seba vystrelit ze ich pocujes trtkat ale mozes sa napr spytat mami ci je chora lebo si ju pocula v noci vzdychat atd...
Ono je to trochu trapna situacia pre obe strany. Urcite hlavne pre mamu. Keby vedela, ze niekto pocuva, urcite by to nejak zariadila.
Ked je problem povedat jej to nejak diskretne, mozes jej to nejak nazorne ukazat, ako je to pocut tym, ze urobis nejaky hluk vo svojej izbe v noci, trebars tym kaslanim, ako ti tu radia, alebo lusknes vypinacom, alebo sa mozes prejst na zachod. Predpokladam, ze po takychto skusenostiach posle mama vzdy najskor otca preverit, ci si este hore, alebo to presunu na cas, ked budes zarucene spat, napriklad nad ranom.
štuple do uší :)
Ja som našich nepočula nikdy a to sme bývali v malom dvojizbovom, že z jednej izby sa ide do druhej... len sa pamätám, že nás foter prišiel takmer každý večer vytrieskať akože na dobrú noc, lebo sme vraj zlé a ešte nespíme. Asi bol nadržaný a niečo chcel od mamy :)
Sluchadla a hudba?
beries to tak, ze je to normalne, ale povedat im to ti uz normalne nepripada, co mi pride cudne... povedz im to a hotovo, oni sa budu hanbit, nie ty.... nememu decku ani vlastna mater nerozumie
Ja som to rodicom normalne povedala. Nech su tichsie. A uz su :)
Hmm poznam to vyriesil sem to tim ze kazdy den aspon cez leto idem po 3hodine rano spat rodice si uvedomili ze chodim neskoro spat tak asi praktizuju az rano ked ja spim a popripade hned jak budes pocut ze neco sramoce naschval zakasli ☺
Presne takyto problem mam aj ja. Je to hrozne neprijemne ked ich pocujem, nie su hlucny ale to vzdychanie je hrozne. Tiez mam izbu vedla nich. A viem je to normalne ale aj tak.