Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Počujem ich v noci ...

Príspevok v téme: Počujem ich v noci ...
Lily346889

Ahojte.
Chcela by som Vás poprosiť o nejakú radu alebo aspoň o Váš názor.
Bývame v byte a mám izbu hneď vedľa spálne rodičov no a už viackrát som ich v noci počula pri sexe. Ja to chápem je to normálna vec ale fakt niesom rada že to musím počúvať. Neviem čo s tým. Mám si len zvyknúť? Alebo ako to vyriešiť?

Lily346889

Tak neviem v čom by pomohol rozhovor. Oni nie sú neviem ako hlučný ale ja to proste počujem. Mám ľahký spánok a hneď ma všetko zobudí, takže aj preto by som vyskúšala tie štuple do uší.
Jasné chápem rada by som aj ja nejak zmenila izbu ale nieje to možné :/

Duchovny Dav

Neni to normalna vec.... never tomu. Je to obrovsky hriech... preto to aj decku vadi. Vzdy. Detsku dusu nejde oklamat, len dospeleho,

ElsaS

Ahoj ja som svojich rodičov pri tom nepočula asi do 13 rokov lebo som chodila skôr spávať. Ale ako som začala chodiť spávať pozdejšie tak som ich počula skoro vždy a to ani neboli hluční mám asi dobré uši :D
No a potom som sa "presťahovala" do druhej izby v ktorej v podstate nič nebolo len skriňa. Nepovedala som im dôvod len to, že chcem sa presunúť do inej izby, no a tým som to vyriešila :) ale u teba to asi možné veľmi nebude kedže bývate v byte...

Lily346889

Ďakujem tie štuple do uši vyskúšam :) tiež som skúšala len tie penove ale nešlo mi to poriadne vložiť do uši. Mám veľmi ľahký spánok čiže dúfam že mi to pomôže.

Leuska123

Take hlasne chrapanie budes pocut aj tak, to uz ti nic nepomoze... ale na take nizsie inzenzity chrapania nebudes pocut vobec... moj partner tiez chrape a pouzivam tieto stuple kazdu noc a ked nic, tak ho potrasem a je dobre..ako kedy.. ale uz nieco lepsie voci tomu nepoznam a to mam v tom prehlad... tak snad som pomohla aspon trosku.. :) napr. ja cez ne nepocujem elektricky zvonka, potom u nasich susedia ked oslavovali vonku, zvonka psa, ked niekto strngoce vo vedlajsej kuchyni cez zatvorene dvere a tak...

milucka

Dakujem Leuška123. Idem na dovolenku s niekym, kto velmi chrape a uz teraz hladam take stuple do usi, aby som sa mohla vobec vyspat :)) Verim, ze cez tieto, chrapanie pocut nebudem ;-)

Leuska123

ako nechcem tu robit reklamu, ja mam strasne labilny spanok a vyskusala som mnoho stuplov, ale tieto mi zachranili psychiku..
www.ochrpomocky.sk

lebo sa lahko zasuvaju a nejdu von z ucha...a tlmia teda fakt dobre..

milucka

Šarkáta. Ahoj :)
Ake su to prosim tie voskove stuple do usi? Ja si kupujem take klasicke, su zltej farby, material ani neviem, aky to je - je to taka makka pena. No ja cez ne aj tak vsetko pocujem :(
Das mi sem prosim obrazok tych voskovych stuplov? Aby som si ich mohla tiez kupit. Lebo cez tie zlte ja vsetko pocujem :-/ Dakujem.