Dobry den,chcela by som sa opytat...s priatelom sme mali nechraneny pohlavny styk v obdobi ovulacie,i ked si daval pozor, clovek nikdy nevie..Par dni po tom som mala slabe bolesti v podbrusku a bola som neskutocne unavena..Potom to preslo...Teraz by som mala mat menstruaciu..meskala mi dva dni...a teraz ju mam taku,ze ju vlasne ani nemam...velmi slabulilinku..a to ja mavam dost silnu..Je to mozne,ze by som mohla byt tehotna? Ake mate skusenosti? Dakujem za rady :)
Mozem byt tehotna
Urážať slovenskú mentalitu nie je správne každý máme vlastnú mentalitu a je jedno, či sme Slováci, či nie...
A k tomu tehotenstvu...je tam istá šanca, že tehotná si, keďže si mala pohl. styk počas ovulácie ale bolesti v podbrušku nie sú zvyčajné pri tomto období je to príliš skoro. Ale menštruácia sa zvykne v tomto období tehotenstva ukázať, menštruácia v tehotenstve sa niekedy ukáže aj až do 3-4 mesiaca, potom by sa už nemala. Na začiatku tehotenstva sa objavuje (niekedy) slabšia menštruácia ako obvykle aj zvykne byť s hnedým výtokom. Lenže je ťažko určiť z fóra, či si tehotná alebo nie v každom prípade by si mala navštíviť gynekológa.
Nerozculuj sa,ja velmi dobre viem ako sa robia deti...a ja dieta aj chcem,takze mna by to len potesilo..ja sa pytam len zien,ktore mi zo skusenosti mozu povedat ci je slabsia menstruacia zo zaciatku normalna...:) Nemam 17 uz a niesom hlupa...tak sa najprv opytaj a potom sud..to je taka slovenska typicka mentalita vsak? Preane pre toto v tej krajine uz nezijem...
prerusovana metoda nie je spolahliva, tak bud si dajte pocas ovulacie kondom, alebo tych par dni nesexujte. vsetci viete ako sa robia deti, no napriek tomu je tu takato tema asi kazdy druhy den
Lepšie je navštíviť gynekológa. Tam sa dozvieš so 100 % istotou, či áno, alebo nie.