Veľké sklamanie

Príspevok v téme: Veľké sklamanie
Saška4442

Ahojte..mám 17 rokov..stala sa mi taká vec z ktorej som dosť mimo. Mala som frajera,ktorého som veľmi ľúbila.Aj keď,pre diaľku sme nemohli byť časti spolu aj tak som si nevedela bez neho predstaviť svoj život a podobne.Ale naraz prišiel mi do života môj spolužiak,áno bola som s ním v triede celý čas ale nevšímali sme sa.Posledný mesiac v škole,čo je jún sme sa dosť zblížili.A taktiež celý čas sme si písali na FB,každý jeden deň.Prestávala som ľúbiť svojho frajera každým dňom a to len pre môjho spolužiaka do ktoreho som sa šialene zaľúbila.Tak nakoniec som mu dala koniec,zobral to normálne,lebo sám videl,že niečo so mnou nie je v poriadku. So spolužiakom sme si písalí krásne správy,a to sú typu"ľúbim ťa láska,milujem ťa" a podobne.Cítila som sa úžastne,bola som znova tak krásne zamilovaná.A z jeho strany som to cítila tiež.No tri júlove dni tu vôbec na FB nechodil,neodpovedal mi na SMS,nezdvíhal mi mobil.Aj keď prišiel na FB,tak to bola minútka a hneď sa vytratil.Ja som mu tam napísala asi 15 správ a on nebol schopný si ich prečítať.Veľmi ale veľmi som sa cez tie tri dni trápila a plakala.Nevedela som čo zo sebou.Po nociach som plakala,ráno som vstala a hneď som bola myšlienkami pri ňom,kde som plakala zas a znova.Písala som jeho najlepšiemu kamarátovi,to je tiež môj spolužiak,povedala som mu aká je vec,no on tomu tiež nechápal,že čo sa sním deje.No a naraz sa večer prihlásil a na tie 15 správ bol schopný mi napísať jedno "prepáč"..Pýtala som sa ho,že čo to malo znamenať..on mi napísal že "uvedomil som si,že ťa budem mať rád iba ako spolužiačku,mrzí ma to,že to zašlo až tak, máš na lepšieho ako som ja,je mi to veľmi ľúto,prepáč"....po tejto správe ako keby mi vrazili nôž do srdca,ten pocit bol hrozný,nezmohla som sa ani na slovo..napísala som mu so slzami v očiach že "nezabudni že som ťa milovala zbohom"...strašne som ostala sklamaná a aj stále som,veľmi ho ľúbim,veľmi :( Najviac ma štve,že sním budem najbližšie 2 roky v triede,že ho budem mať celý čas pred očami,a prestúpiť nemôžem :( Ja Vás prosím,poraďte mi čo mám robiť,lebo ja to vážne nezvládam :( Mám hrozne oslabenú psychiku a bojím sa toho najhoršieho,že si budem chcieť siahnúť na život..pomôžte mi prosím :(..

m.

1. Letuška hovorí počas jedného letu ľuďom v lietadle:
-lietadlo sa rúti do mora.
-zoberte si plávajúce vesty a píšťalky na odplašenie žralokov.
Jeden cestujúci jej hovorí: pani letuška, o mňa si starosť nerobte, lebo ja mám stále smolu. Plávať síce viem, ale keď mi dáte tú píšťalku na odplašenie žralokov, tak buď tá píšťalka prestane pískať alebo žralok, ktorého stretnem, bude hluchý.
2. Chuck Norris, keď mal 33 rokov, tak sa zjavil Bohu:-)

0vecka

Saška4442 angel demon ma v podstate pravdu... pockaj ake to bude po lete....

inak nejaky tu reaguju ako keby nikdy nemali 17... ftedy je to najvecsia tragedia aka moze byt....

milenec

Decko posraté, ty si fakt ešte krpec, nemala si sa púšťať do takých vecí... Ešte ti mozog na to nedorástol. Vzhľadom na to čo píšeš... :(--

Morielee

len nemysli na najhoršie! si mladunká a kvôli takej "hlúposti" sa hádam nebudeš zabíjať...to čo prežívaš je zamilovanosť a sklamanie, ktoré prejde a na konci prázdnin si nato už ani nespomenieš...alebo na spolužiaka zabudneš tak rýchlo ako si zabudla na toho do koho si bola zaľúbená pred tým. život jedným nevydareným vzťahom nekončí tak hlavu hore...takých ešte bude, zamiluješ, odmiluješ, poprípade sa sklameš ešte aspoň 10x...
máš 17 a viem, že tvoje problémy sa ti zdajú neúnosné, ale keď dospeješ tak ti tieto problémy prídu úplne banálne. neboj nič, príde ´další, vybehni von kým nie je škola a užívaj si voľný čas a obklop sa kamarátkami, bav sa, buď uletená nech v 50tke nespomínaš na to ako si celé leto premrhala kvôli nejakému nezrelému puberťákovi.

ANGEL-DEMON

si sa s konom zrazila?! maš 17 čiže skoro dospelá tak sa podlo toho aj správaj,.. skus sa opytat ci nie je moznost aspon prelozit do druhej triedy, ja som mala spoluziacku ktoru k nam prelozili z druhej triedy, dovod bol tušim ze jej robili zle či čo.. Vyrevúvať koli nejakemu debilovi? ani bohovi! Pokial si neostala tehotná, neopustil ta muz, nenechal ta samu s 2 detmi...tak si gratuluj... lebo mnohe su na tom horsie ako ty...