Ako si ho mám získať?

Príspevok v téme: Ako si ho mám získať?
nikča456

Ahojte,

chcela by som od vás poradiť. Už viac ako štyri mesiace sa stretávam s jedným chlapom. Má 31 rokov, je veľmi inteligentný a vzdelaný, máme veľa spoločných záujmov.. Zoznámil ma s jeho najlepšími priateľmi a ja som ho zoznámila zo sestrami. Všetko bolo super, kým som sa mu nepriznala, že k nemu začínam niečo cítiť... Povedal, že na vzťah sa momentálne necíti.. Ostal sklamaný zo starých vzťahov..a že chce byť sám..Že mu je so mnou fajn, že má ma rád, ale to je všetko.. Od vtedy sa všetko zmenilo.. Pohádali sme sa.. lebo ja blbá som ostala bloknutá a nevedela som, čo mám robiť ďalej.. Aj smutno mi bolo.. Pretože všetko bolo s ním tak pekné.. A teraz? Teraz mi už nenapíše ,,čo robíš, ako sa máš, kde si, alebo posielam ti rýchly pozdrav z práce..´´ nič..občas len dobrú noc..dobré ráno.. Rozprávala som sa s ním..a povedala som mu, že aj po tej hádke nechcem aby sa niečo zmenilo.. v tej hádke som mu začala vyčítať zopár vecí a byť fakt neznesiteľná..otravovala som ho správami.. potom som sa mu však ospravedlnila.. Mala som aj menštruáciu takže som bola fakt veľmi neznesiteľná.. Teraz neviem ako to napraviť.. Povedal mi, že a ak sa ti neozvem tri dni? Ak budem chcieť byť len s kámošmi a neozývať sa ti, urazíš sa? Odpovedala som mu, že mi spolu nechodíme..tak sa neurazím.. Len fakt neviem ako to mám brať.. Mne chýba to všetko čo sme robili spolu.. a ako sme si písali.. Keď sme skoro každú sobotu sledovali rozprávky ako deti a pili pivo.. Všade spolu chodili.. Teraz chce sa so mnou stretávať, ale mám pocit, že u neho sa veľa zmenilo a po tej hádke mám pocit, že som blbá pre neho.. Lebo tak som sa fakt správala..aj keď som mu povedala, že už taká nie som...Ako by ste sa vy zachovali na mojom mieste? Ako mám postupovať ďalej? Nechcem ho bombardovať správami..

nikča456

ANGEL DEVIL

My sme si na začiatku toho všetkého povedali, že zatiaľ sa viazať nechceme..lebo som bola aj ja po nevydarenom vzťahu a chcela som aspoň rok mať kľud..(po siedmych rokoch vo vzťahu).. aj ten rok už prešiel.. a myslela som si, že na svoj vek by už mohol mať aj vzťah.. Vie, že som dobré dievča..že nevystrájam..žeby som bola dobrou partnerkou... Inak on sám povedal, mám dobrú prácu, mám vlastný byt, už by som mohol mať aj dieťa..že som na to pripravený.. ale tak.hmm..ja si fakt myslím, že som ho vtedy tým mojím blbým správaním odplašila..

ANGEL-DEMON

no super keby ja som mala takeho kamosa co s nim kukam rozpravky,... a nechce odo mna nic, ziadne vztahy, sexy...bola by som rada... Všetko je to tu o tom istom tieto problemy... nedavam tu otazku tu prvy raz... ked ste sa zoznamili za akym učelom? Mali ste si to vyjasniť už na zaciatku aby ste vedeli čo od toho čakať...

nikča456

celebrita facebooková

ja si skor myslim, ze sa zlakol .. kedze v tej hadke som mu akokeby vycitala to ze nie sme spolu.. ale chytal ma za ruku pred priatelmi, pred sestrami.. bozkaval ma na verejnosti a vzdy ked sme stretli nejakeho jeho znameho tak ma zoznamil.. asi mu dam cas.. pise mi dobre rano alebo dobru noc.. obcas co robi.. a ja ho fakt nechcem otravovat dalej otazkami.. mala by som mu ukazat ze viem zit dalej stastna aj ked nie som s nim vo vztahu.. robit veci co predtym a nechat na vsetko cas.. uvidim ako to pojde dalej

celebrita facebooková

Nechápem jeho správanie. Lebo väčšinou ak chlap píše nejakej žene, aj sa s ňou stretáva, volá ju von a zoznamuje ju so všelikým, tak ide väčšinou z jeho strany o túžbu po vzťahu, alebo iba po voľnom a neviazanom sexe. A jemu teda ide asi o to druhé, preto zostal zaskočený tvojím návrhom na vzťah. Nechce rodinu, nechce deti, chce si užívať a ak by si po pár mesiacoch náhodou na teba spomenul a súhlasil by so vzťahom, tak ver, že popri tebe by si užíval s veľa inými. Akože sex. A ty chceš verného. Ruky preč od neho. Hľadaj si iného chlapa na vzťah.

morielee

zvážila by som čo od toho očakávam...ak chceš vzťah a on ti jasne povedal,že nie, tak by som sa poobzerala po niekom, kto by som mnou život a spoločné chcel zdieľať. kamarátmi kľudne ostaňte, ale neviaž sa na neho, ani neostaň zaseknutá v tomto vzťahu, dúfajúc, že sa niečo zmení...si mladá, ak chceš rodinu, partnera, tak preto niečo urob, ale na neho by som sa nefixovala, aby si neostala sklamaná. Držím palce