Ahojky mala by som na vás otázku v znení že:
Včera som mala pomer so svojim priateľom ktorý sa síce automaticky ale nechtiac spravil do mňa. A teraz k problému - mala som mesačnú pauzu od HAK, keďže som musela na operáciu. obaja sme silný fajčiari, do 12h pred aktom sme boli dosť opití. Myslíte že môžem otehotnieť? (sú to dostatočné dovody aby spermie oslabili a aj moja maternica by mohla byť "ignorantská"?) Myslím že som vytlačila všetko. Escepalle nemožem zo zdravotných dôvodov. Sex nemávame často, teda aspoň do včera nie keďže bol na služobke. Od zajtra chcem nasadiť HAK späť, neviete ako to je? Nejaké rady o tom ako nepočať, a podobne poprosím. Poprípade názory nakoľko percentualne je možné otehotnenie. Vďaka za každý príspevok.
nechránený pohlavný styk
to ci si fajcila alebo bola opita je skoro jedno... dolezitejsie je napr ci to bolo cez plodne dni alebo ne... dodatocne "vytlacenie" je tiez skoro irelevantne... teda ak to bolo cez plodne dni a si uplne zdrava tak si tak na 30% tehotna....
Veľa ľudí sa o dieťa snaží dlhé roky, tak snáď aj u mnpa to bude tak. :) aktuálne by som ešte nechcela. Tak sa pomodlite so mnou nech budú moje modlitby vyslyšané
Veľa v tvojom prípade naozaj nenarobíš čakaj, čakaj.
nechápem prečo to robíte keď sa potom bojíte
Vzdy je sanca na TT