Nepríjemné potenie

Príspevok v téme: Nepríjemné potenie
MrkvovyDzus

Ahojte, potreboval by som poradiť nejaký anti-perspirant, ktorý funguje a naozaj zabráni poteniu. Háčik je v tom, že by to malo byť bez hliníka, zatiaľ som vyskúšal ten nový od adidasu no účinkuje tak ako keby som ho ani nemal, vyhodené peniaze.
Skúšal som piť aj šalviový čaj, no tiež mi to veľmi nepomáhalo.
Viete ako sa účinne zbaviť tohto problému? Je leto a nosiť prevažne biele a čierne tričká je veľmi obmedzujúce riešenie.
Štítnu žľazu mám v poriadku, v tom problém nie je. Potím sa aj v zime, takže teplým prostredím to tiež nebude.

Som vďačný za každú radu, len mi niečo poradťe :D

MrkvovyDzus

myslel som ten prvý odkaz, tieto dva zobrazuje normálne, dlho píšem no :D pozeral som si ho ale obsahuje to aluminium, každopádne ďakujem za snahu, popozerám to tam ešte.

Joleen

Na stranke -odkaz odstránený- si vyhľadaj excipial deoforte antiperspirantny krem 50g inak mi to zase odstrania

Joleen

Moja dermatologicka mi odporucila toto ->

-odkaz odstránený-

Ze vraj je to velmi dobre ale zatiaľ nemam odskúšané

Joleen

Na online lekárňach si pozri deo cremw od widmer alebo inej znacky tie su tiez dobre. Ja sa tiez potim ale ja to mam zo stitnej zľazy existuje aj salvia vo forme tbl ale nic moc jedine ten deo creme. A ked sa potis len v podpazuši tak jedine ta op ved tie potne zlazy su tam nie? ;)

MrkvovyDzus

Adam666: To už je dosť krajné riešenie nemyslíš? :)

Joleen: No ono ja sa potím len v podpaží, keď je teplo tak samozrejme aj inde ale tuto sa potím stále aj keď nie je zjavná príčina. Myslím, že to bude stresom ale tak prečo len v podpaží? Operáciu by som riešil už ako poslednú možnosť